Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság szex nélkül. Működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság szex nélkül. Működhet?

Figyelt kérdés

14 éve vagyunk házasok, két kicsi gyerekkel. A férjem 2-3 éve teljesen impotens. :( Megpróbáltunk mindent, jártunk orvosoknál. Vannak gyógyszerek, amiktől képes lesz rá, de attól még nem fejben már nem akarja. A gyógyszerek mellett, ritkán van szex, nem túl jó, de előfordul.

Ti mit csinálnátok? Tudnátok szex nélkül élni, egy amúgy viszonylag jól működő házasságban? Vagy keresnétek diszkréten egy szeretőt?

2014. júl. 22. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
36%

38:

"Honnan veszed, hogy egy 60 túli házaspár nem él nemi életet?"

Biológia, nyilván vannak köztük, akik élnek, de a többség valószínűleg nem. De ha akarod, írhatok 80-at is, hogy megértsd, nem az a lényeg, hogy hány éves kor felett, hanem az, hogy attól még ugyanúgy házasok maradnak.

2014. júl. 22. 11:18
 42/70 anonim ***** válasza:
72%
Jól értem, hogy akkor 18 éves voltál, mikor összeházasodtatok? A férjed mennyi idős?
2014. júl. 22. 11:19
 43/70 A kérdező kommentje:
18 éves korom óta élünk együtt, 20 voltam amikor összeházasodtunk, de nem igazán az a lényeg, mióta van papírunk róla. 13 év van közötünk, a férjem 45 éves.
2014. júl. 22. 11:25
 44/70 anonim ***** válasza:
45%

Hogy működhetne úgy valami, hogy negatív kényszernek vagy kitéve? Megoldás az, ha innentől nyitott a házasságotok. Hogy ő ezzel mit kezd, vagy nem, az ő dolga. Persze el is lehet válni és együtt maradni lakótársnak.

Sokan írják, hogy mi lesz, ha beleszeret a szeretőjébe. Mi lenne, elválnak és lesz a kérdezőnek egy boldog, kiegyensúlyozott élete. Tény, hogy ne olyan valakit keressen, aki emberileg nulla, csupán szexfüggő férfi.

2014. júl. 22. 11:26
 45/70 anonim ***** válasza:
100%

férjed 42-43 éves kora óta impotens.

mi történt akkor? milyen trauma érte? ez lelki dolog de ha nem hajlandó kezeltetni, gyerekek ház stb ide vagy oda és lelépnék

31évesen így élni, még több tíz évig egy olyan emberrel aki nem okoz testi örömöt és nem azért mert nem megy, hanem mert nem akarja megoldani a problémáját???!

2014. júl. 22. 11:32
 46/70 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek a 44.-el. Nemcsak vicc az, hogy egy nő azért olyan savanyú, mert nem piszkálják meg. 32 éves fiatal nő, szüksége van rá, ha a férje semmire nem hajlandó, akkor joga van keresni valakit, úgyis a vágyai előtörnek majd előbb utóbb. Ez a maszturbálás pedig, hát lehet valaki így le tudná élni az életét, szerintem édes kevés. Ülj le a férjeddel és beszéld meg.Lehet nem akarja, de akkor mondjon alternatívát, ami neked is megfelel.Írod, hogy van szex, de nem jó. Hát nálunk se konkrétan a behatolás a a jó, szóval a rossz szex se biztos, hogy amiatt van.
2014. júl. 22. 11:34
 47/70 anonim ***** válasza:
57%

Biztos, hogy nem hagynám el ilyen miatt a párom, de főleg nem csalnám meg!

Pl. nálunk jelenleg az a felállás, hogy nekem többször van szükségem orgazmusra, mint a páromnak. Nem szexre, kielégülésre. Meg tudom oldani magamnak, nekem az önkielégítés tökéletes alternatíva, mert ilyen téren elég férfias igényeim vannak, ha lezavarom azt 2-5 perc alatt, bőven rendben vagyok vele. :)

2014. júl. 22. 11:53
 48/70 anonim ***** válasza:
91%

47: nálatok van szex, itt nincs semmi. és nem csak arról van szó, hogy nem elég a heti 2, hanem 4 kell, és 2× kielégíti magát.

gondolj bele, hogy heti 0 van, és a párod tojik a szexuális igényeidre, nem elégít ki sehogy, és nem hajlandó megoldani a problémáit - na igy sem hagynád ott?

2014. júl. 22. 11:55
 49/70 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok nem azzal van a baj, hogy a férjed impotens, hanem inkább azzal, hogy meg se próbál megoldást találni. Amúgy az orális szexet vagy más megoldásokat ahogy téged kielégíthetne miért nem akarja?
2014. júl. 22. 12:04
 50/70 anonim ***** válasza:
49%

"gondolj bele, hogy heti 0 van, és a párod tojik a szexuális igényeidre, nem elégít ki sehogy, és nem hajlandó megoldani a problémáit - na igy sem hagynád ott?"

Miért kell annyira erőltetni ezt az önző szöveget? Miért csak az én, az én, az én igényeim fontosak? Szóval jelen esetben a nőé. Vajon miért áll így hozzá a férfi? Van fogalmatok róla, milyen érvágás egy férfinak, ha nem tud teljesíteni? Teljesen lelombozza. Ilyenkor nem az a megoldás, hogy éreztetve van vele, hogy semmire való, hanem támogatni kell teljes mértékig. És a javulás nem jön egyik napról a másikra.

Nem azért kéne hisztizni, hogy jaj, még csak ki sem nyal! Előbb a férfi lelkivilágát, az önbecsülését kell helyre billenteni, nem a saját igényekkel törődni. Ezért megy szét annyi kapcsolat, mert a mai világ azt nyomatja, hogy mindenki csak a saját vágyaival legyen elfoglalva, és ahol ez nem teljesül, onnan lépjen!

Páromnak is voltak potenciális gondjai, pedig még harminc sem volt. A sok stressz, rossz munkahely eredménye. Hetekig semmi szex, ha volt, az sem sikerült. De mégis meg tudtuk oldani. Tudtam, miként támogassam, és sikerült. Soha nem hánytorgattam neki semmit. Egy férfinél ez kínos téma. Csalódott pofavágásokkal biztos nem lesz jobb, sőt!

2014. júl. 22. 12:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!