Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem megcsalt (érzelmileg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt (érzelmileg, testileg nem), szeretném megbocsájtani, de nem tudom. Hogyan lehetne, mi ennek az útja?

Figyelt kérdés
Szeretem, gyermekeink vannak, de egyszerűen nem bírok túllépni rajta, hiába akarok.:(
2014. júl. 20. 17:08
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ebben a helyzetben voltam,próbáltam megbocsájtani,szerettem volna,de nem ment.Mi alig egy évre az eset utánn elváltunk(igaz gyerek nem volt).Egyszerűen vége volt a bizalomnak,ha csak láttam,hogy cahatel rögötön azon járt az eszem,hogy biztos megint nőzik,és vagy hisztizni kezdtem,vagy csendben emésztettem magam,és egyik sem volt jó semelyikünknek.Azon pörögtem,hogy biztos már csak megszokásból van velem,szex közben is tuti a másik nőre gondol,én csak "ürítésre" kellek,stb,stb.Ráadásul én még abban se voltam 100%-ig biztos,hogy tényleg nem történt semmi(igaz vidéki volt a nő,de azért az nem leküzdhetetlen távolság ugye)de nem ez volt a lényeg.Pedig jó kapcsolat volt,és ezeket leszámítva tényleg nagyon rendes volt,én lettem volna a legboldogabb,ha túl tudok rajta lépni,de képtelen voltam rá.

Amúgy az egyalkalmas affért sokkal könyebb,tapasztalat.Egy másik exemről egyszer egyik haverja véletlenül elkottyintotta,hogy becsajozott egy buliban,nem örültem de simán túl tudtam lépni a dolgon,mégcsak meg se modtam neki,hogy tudom(igaz havernak is megigértem :) ).

Szóval mások vagyunk,más dolgokat tudunk megbocsájtani,erre sajnos nem lehet receptet adni,próbáld meg,hátha neked(nektek) sikerül!

2014. júl. 23. 20:23
 42/43 anonim ***** válasza:
Hát, ez azért vicces. Miért más az érzelmi megcsalás, mint a testi? Legalább olyan rossz. A férjed fél éve álmodozik egy nőről. Ha nem bukik le, megy tovább az egész, és ki tudja hova vezet? Az biztos, hogy a jelenlegi életéből csábító nélkül is elvágyódik. A házasság semmiképp sem fog úgy működni, mint régen. Egyrészt ez számára eddig sem volt kielégítő, másrészt már tudod, mi mindent megtehet a hátad mögött úgy, hogy nem is sejtenéd. Hogy meg tudsz vagy akarsz-e bocsátani, az nem akarat, hanem személyiség kérdése. Én nem tudnék. Ha már másra vágyik, az nekem túl sok. Sosem bíznék benne újra. Lehet, hogy a házastársak nem vakságot fogadnak, hanem hűséget, de ahhoz tartsák is magukat minden szinten, legalábbis annál, aki engem akar elvenni, alapfeltétel.
2014. okt. 31. 14:01
 43/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy gondolom nem egyszerű a dolog....

Lehet itt osztani az észt nők és férfiak között is van olyan aki azt mondja ez nem megcsalás és tovább lehet élni mintha misem történt volna.

Engem testileg is megcsalt a feleségem nem csak lelkileg. De ha csak lelkileg csalt volna meg az ugyanúgy fájna, és azt sem tudnám megbocsájtani.Ez szerintem embertől függ.Mi azt mondtuk nem válunk van két kis gyerkőc miattuk maradjunk együtt.De én tudtam hogy ezt sose bocsájtom meg neki.És már az elmúlt idő bebizonyította nem vele fogom leélni az életem.

Úgy gondolom ha valaki házasodik akkor az úgy fer, hogy a másik háta mögött nem kezd semmilyen kapcsolatba legyen az lelki vagy testi.Mondja azt akkor hogy, figyelj nekem az kevés amit tőled kaphatok megyek máshoz és akkor el tudja dönteni az ember hogy mit lép zöld utat ad ( nyitott házasság) vagy odébb áll mert neki ez nem fér bele egy kapcsolatba.

A házasság ugye nem csak a szerelemről szól hanem hogy egyenlő félként kezeljük a partnerünket. Gondolom te is úgy érzed nem csak úgy csalódtál benne mint férjedben, hanem mint emberben, és emiatt nem tudsz túllépni az egészen.

Tőled függ a folytatás, azt írod szereted akkor adj időt esetleg magadnak, és meglátod hogy fogsz érezni később. Ha nem nyugszol meg és nem tudod lezárni magadban a dolgot akkor szerintem külön kell menni és újrakezdeni mással.Felesleges úgy leélni az életet hogy ezen rágódik az ember mikor mással nyugodtan boldogságban élhet.

2014. nov. 2. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!