Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt (érzelmileg, testileg nem), szeretném megbocsájtani, de nem tudom. Hogyan lehetne, mi ennek az útja?
"abban egészen biztos vagyok, hogy nem találkoztak, mivel távol élnek egymástól, tehát esélyük nem volt rá. "
Vagyis egészen konkrétan SEMMIFÉLE MEGCSALÁS SEM TÖRTÉNT!!
Szerintem váljál el, hiszen lehet, hogy még a tévében is látott egy-két pucér nőt a férjed...
(Amúgy a volt barátnődet miért nem kérdezed meg, hogy miért is csábítgatja a párodat??!)
Nem a frászt akarom rád hozni,de ez a kérdés nagyon tanulságos...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Köszönöm szépen azoknak, akik a kérdésemre válaszoltak és hozzáadott értéket tartalmazott a válaszuk!
Viszont azt egyszerűen nem értem, hogy miért vannak, akik nem bírják felfogni, hogy teljesen biztos vagyok benne, hogy testi dolog nem történt!!! Fogjátok már föl, hogy NEM és a kérdés nem is erről szólt. Így is több részletet írtam, mint akartam, nem fogok még jobban belemenni, de számomra ez nem kérdés és nem azért, mert a férjem azt mondta, hanem azért mert én tudom. És a téma ezen részét lezártnak tekintem.
Ami a jelen helyzetet illeti, még mindig bennem van a kettősség, hogy soha nem tudok bízni benne, hogy tehette meg ezt a kettőnk közös életével, másrészt az is hülyén hangzik, hogy dobjak fel mindent, sms-ek, telefonok miatt... Nehéz ügy, ahogy javasoltátok, hagyok még időt....
Teljesen megértem a problémádat.Mert egyrészt röhlyesnek hangozhat sms-ek miatt vállni,másrészt viszont elég egyértelmű,hogy más nőn jár az esze,aminek hosszútávon nem biztos,hogy jó vége lesz.(Azért azt ne keverjük ide,hogy az asszonynak néha Brad Pitt jut eszébe,hisz vele semmilyen kontakt nincs).Annak se örülnék én,ha a férjem esetleg az házasságbeli problémáinkat,dolgainkat egy másik nővel beszélné ki(haverokkal még ok),ha meg még kiderül,hogy egyebet is szerene a nőtöl akkor meg pláne(most mindegy megtörténik-e).
Meg kérdés,hogy nem-e csak a távolság miatt nem történt-e semmi...És ha legközelebb olyan nővel kezd chatelgetni aki helyben van...?
A másik meg,hogy a férjem ne azért ne csaljon meg mert mártirkodva önmegtartóztat miattam,hanem mert én kellek neki és nem másik nő...
Most nem arról van szó,hogy nem nézhet meg egy jó csajt a neten,utcán stb(én is megnézem a pasikat),de ne kezdjen vele flörtölgetni,pláne ne "forró témákról" chatelgetni(én se teszem).
Ha mégis megtenné,akkor ezt úgy értékelném,hogy csak kényszerből vagy kényelemből van velem,ilyen kapcsolatnak meg szerintem jobb véget vetni.
Szia!
Mi is átmentünk ezen (annyi, hogy nálunk nincs gyerek), de mi szakítottunk is, tehát úgy volt, hogy nem folytatjuk. Akkor derült ki mindkettőnk számára, hogy nem akarjuk egymás nélkül folytatni. Szerintem ezen úgy lehet csak tovább lépni, ha teljesen előlről kezditek. Van a múlt, azt le kell zárni, a jelenben pedig átgondolni, átbszélni, hogy ki mit tehet a házasságotokért. Ha nincs idő a gyerekek mellett, akkor leülni, és együtt brainstormingolni, hogy hogyan oldjátok meg, hogy legalább kétnaponta legyen egymásra 10 percetek, amit kettesben töltötök. Ha kell, akkor bébisztterre is beruházni legalább havonta egyszer, mert a házasságotok megér ennyit. Szintén ugyanezen okból jó lenne, ha elmennétek párkapcsolati terápiára. Ha szeret téged, akkor félreteszi az ezzel kapcsolatos félelmeit. Egy szakember rengeteget segíthet a feldolgozásban.
Emberek vagyunk, hiábzunk, néha az egyikünk jóval nagyobbat, mint a másik. Van, aki meg tud egy ilyet bocsátani, van, aki nem. Nálunk fontos volt, hogy mindketten éreztük, láttuk egymáson a változást, és hogy elkezdtünk közeledni egymáshoz, beszélgetni egymással. Ha másra nincs idő, akkor chaten irogatni, amikor a két gyerek hagy egy másodpercnyi időt. Kommunikálni egymással, beszéltetni a másikat arról, ami fontos neki, és közben figyelni. Közös hbbit keresni, közös célokat kitűzni. Nekünk ezek segítettek. Kívánom, hogy sikerüljön nektek is megoldani, azért nekünk sem egyik napról a másikra sikerült. És nálunk is hosszabb érzelmi megcsalás volt, kb szintén fél év.
Fontos az is, hogy önmagának érezhesse magát melletted. A harmadik mellett sokszor kijön az embernek egy olyan lenyomott oldala, amit a párjával nem élhet meg. Próbáljatok beszélni arról, hogy mi az az érzés, amit keresett, mi az az oldala, személysiégvonása, amit meg tudott saját magából élni, mikor a csajjal chatelt.
De ehhez jó, ha szakember segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!