Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem megcsalt (érzelmileg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt (érzelmileg, testileg nem), szeretném megbocsájtani, de nem tudom. Hogyan lehetne, mi ennek az útja?

Figyelt kérdés
Szeretem, gyermekeink vannak, de egyszerűen nem bírok túllépni rajta, hiába akarok.:(
2014. júl. 20. 17:08
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
93%

Többen írták, hogy milyen szép a pasitól, hogy csak érzelmileg csalt meg, de megálljt parancsolt a farkának.

Csak azt nem tudom, hogy ezek a kommentelők honnan tudják, hogy nem a szerető mondott nemet a szexre... Lehet, hogy a pasi akarta volna, csak a nő nem.

Egyébként fél év az elég durva. Ez nem egyszeri megbotlás. Nem egyszeri alkalomról volt szó, amikor az újdonság varázsa kicsit megszédítette.

Fél éven át hazudott neked. Téged ölelt, de másra gondolt.

Nekem ez nem férne bele. Mondom: NEKEM. De mindenkinek joga van megaláztatni magát, és megbocsátani egy ilyet.

2014. júl. 20. 18:07
 12/43 anonim ***** válasza:
45%
Nem azt mondom, hogy optimális helyzet, de megbocsajthato lenne, ha valóban nem is találkoztak volna, sőt ebben az esetben te reagálnad túl a dolgot, viszont én, mint romlott nőszemély úgy gondolom, hogy felnőtt emberek nem lihegnek fél évig a telefonba, hogy de nagyon kívánják egymást...
2014. júl. 20. 18:13
 13/43 anonim ***** válasza:
47%

Talán gondolkozz el azon, hogy te mennyire vagy ebben a hibás? Törődsz a férjeddel eleget? Érdekel, hogy mik foglalkoztatják? Megkérdezed, amikor haza jön, hogy milyen napja volt? Vannak közös programjaitok? Akár csak esténkénti beszélgetés? Törődsz magaddal is vagy csak a gyerekekkel és a háztartással?

Ha a férjed úgy érzi, hogy otthon csak arra jó, hogy pénzt vigyen haza, akkor szokott "elégedetlen" lenni.

Neki is van megbocsátani valója, hidd el.

Ha nem dolgozol sehol, egész nap otthon vagy, akkor szellemileg elfásultál és az önsajnálatba menekülsz.

Ne azon gondolkozz, hogyan lépj ezen túl! Ezzel csak még jobban elmerülsz az önsajnálatban. Hanem ülj le a férjeddel és beszélgessetek sokat, arról, hogy kinek mi problémája van a másikkal. Azután oldjátok meg őket.

2014. júl. 20. 18:18
 14/43 A kérdező kommentje:

Nem akarok a részletekbe bele menni, de abban egészen biztos vagyok, hogy nem találkoztak, mivel távol élnek egymástól, tehát esélyük nem volt rá. Persze nem tudom azt mondani, hogyha alkalmuk lett volna, nem történt volna meg...

Na pont ez az, amit 11. írtál, hogy nem egyszeri botlás, hosszú időn keresztül becsapott... és ez nyilván bántja az önérzetemet és hazugságnak érzek mindent...

2014. júl. 20. 18:21
 15/43 A kérdező kommentje:
13., az önvizsgálaton túl vagyok már néhány hete, tisztában vagyok a saját hibáimmal is, mert nem mondom, hogy nincsenek. Ugyanakkor semmi olyan nagyobb probléma nem volt, ami magyarázatot adhatna erre a "félre lépésére". Nyilván a gyerekek mellett nem jut már annyi idő egymásra, mint mikor ketten voltunk, ezt sérelmezi, amiről viszont én nem tehetek. Együtt, közös döntéssel vállaltuk őket, kicsik még, állandóan velem vannak itthon... Szóval erre és a sok évi házasságra tekintettel gondoltam, hogy próbáljunk túl lenni együtt ezen a problémán, de egyszerűen nem megy! Egyenlőre. A kérdésem épp ezért nem is arról szólt, hogy megbocsássak vagy ne, hanem arról, hogy hogyan lehetne, mert én ezt szeretném, de a szívem nem bír. És leginkább olyanok tanácsa jönne jól, akik végig csinálták már ezt. (Remélem minél kevesebben vagyunk...)
2014. júl. 20. 18:31
 16/43 anonim ***** válasza:
45%
Ne haragudj, de nekem nem oké ez a sztori. Házas vagyok, bocsajtottunk már meg sok mindent egymásnak a férjemmel. De amit a te férjed csinált, azt én nem tudom elkepzelni, mert túl valoszerutlen az egész. Botlottam már én is bevallom, de az ember nem egy olyan régi ismerőssel kezdi ezt, aki teljesen elérhetetlen, mert mondjuk külföldön él. Elkezdi bárki mással, a sarki bolti eladóval, bárkivel, ha gond van otthon és ha olyan alkat, aki ilyesmibe belemegy. De amit a férjed csinált azon kívül, hogy jól felhuzta magát szexuálisan, semmi értelme nem volt. Vagy komolyan gondolták és esetleg le is lépett volna a nőhöz, mert az tényleg nagyon durva lenne.
2014. júl. 20. 18:41
 17/43 A kérdező kommentje:
Azért ne úgy képzeld el, hogy egy szex chat-telefon volt az egész, hanem kivel mi újság, mindennapi dolgok, aztán egy idő után átment udvarolgatásba, flörtölgetésbe, és volt benne szex téma is. Lelépni tuti nem lépett volna le vele, abban 1000%ig biztos vagyok, hogy a gyerekeit nem hagyná itt, mellesleg a leányzót is jól ismerem, szintén több gyerekes feleség, mellesleg a barátnőm VOLT, de tényleg nem a részletek számítanak már, hanem a hogyan.... csak azért írtam, hogy értsd.:)
2014. júl. 20. 18:52
 18/43 A kérdező kommentje:
Ja, és a kapcsolat úgy kezdődött, hogy a hölgy felhívta a férjemet, hogy mi újság....
2014. júl. 20. 18:54
 19/43 anonim ***** válasza:
93%
Megértem a Kérdezőt teljesen jogos, amit ír, hisz nem lehet tudni, ha ne derül fény a beszélgetésekre, akkor mennyire lett volna őszinte a férj, és meddig megy el.... Én sem bíznék benne, ez talán rosszabb, mintha valaki csak félre ugrik egy szexre, és másnap elfelejti az egészet... itt kialakulóban volt egy kapcsolat sajnos. :/
2014. júl. 20. 18:55
 20/43 A kérdező kommentje:
Igen, pont így érzem, hogyha egyszer félrelép, elmegy vmi k***hoz, ezt könnyebben megbocsájtom, mint egy ilyen dolgot. :(
2014. júl. 20. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!