Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt (érzelmileg, testileg nem), szeretném megbocsájtani, de nem tudom. Hogyan lehetne, mi ennek az útja?
Figyelt kérdés
Szeretem, gyermekeink vannak, de egyszerűen nem bírok túllépni rajta, hiába akarok.:(2014. júl. 20. 17:08
22/43 A kérdező kommentje:
3 hete...
2014. júl. 20. 19:01
23/43 anonim válasza:
Akkor még érthető, hogy haragszol, majd idővel megbocsátod, de a minimum, hogy most nagyon-nagyon kedves veled a férjed és bármikor hajlandó beszélgetni a dologról :) Az állandó durcizás nem jó, csak a házasságotokat rontja.
24/43 A kérdező kommentje:
Akkor még hagyjak időt? Érdemes? Nagyon kedves azóta, viszont beszélni nem szívesem beszél róla, azt mondja nagyon szégyenli, amit tett... Persze ha kérdezem, akkor válaszol, de nem ez a kedvenc témája. :( :)
2014. júl. 20. 19:12
25/43 anonim válasza:
Elmondom,én hogy éreznék a helyzetedben.Sajnos nekem valószínűleg nem menne a megbocsájtás,a tüske bennem maradna,és egy idő után elhidegülnék teljesen a férjemtől.Számomra az érzelmi megcsalás is teljes értékű becsapásnak számít.Mindig azon pörögne az agyam,vajon igaz-e,hogy csupán annyi történt,amennyire fény derült.Hogy vajon a féjem hazudik-e bármiben.Hogy vajon meddig mentek volna el,ha tényleg igaz,amit a társam állít.Tele lennék kérdőjellel,és a bizalomnak annyi lenne nyomban.
Neked azt javaslom,hogy ha már mindenképp túl akarsz lépni a dolgon,gondold végig magadban,tényleg menni fog-e.Nem muszáj erőltetni,mert az csak fruszráltabbá teszi az embert.Adj időt magadnak és a másik félnek,hogy letisztázódjanak a dolgok belül.
26/43 anonim válasza:
Most azt komolyan gondolod, hogy emiatt elhagynád? Azért ennél komolyabb dolgokat is megbocsátanak egymásnak az emberek. A férjed lényegében csak chat-elt valakivel, ez még nem akkora dolog, ami miatt a gyerekeidnek apa nélkül kellene felnőnie. Megértem én az érzelmeidet, de egyszerűen ez nem akkora bűn, ami történt. Az sem biztos, hogy full szerelmes volt a másik nőbe, van pl. szexchat, szextelefon, ott vadidegen nőkkel beszélnek a férfiak szexről, pénzért. Emiatt is rögtön elválnál? Nem nagyon hiszem, hogy el tudnád viselni, hogy ha egy k...-hoz ment volna, mert ott már konkrétan aktusról van szó és nemcsak szóban... Haragudj rá, az jogos, de ezt szerintem még viszonylag könnyen meg lehet bocsátani. Nyilván mindenkinek más a tűréshatára, de ha amúgy jól megvagytok, akkor ez nem állhat közétek szerintem.
27/43 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én egy hasonló szituációban vagyok, ezért gondoltam hogy írok neked. Nálunk is több év házasság, három éves gyerek, a kapcsolatunk épp a jó mnden szakaszban volt, korábbi hullámvölgy után, az ő elmondása szerint semmi oka, problémája nem volt, hogy ezt tegye, mégis... Márciusban derült ki, hogy akkor másfél hónapja napi szinten chatelt egy közös ismerős, szintén családos hölggyel, érzelmi és testi témákban, felmerült, a "mi lenne ha szinglik lennénk mindketten" téma is köztük, én is véletlen elszólás után kezdtem utánajárni, mennyire vagyok hülyének nézve és így igazolódott be, hogy nagyon. Azóta én is, ő is elég nagy lelki válságon mentünk át emiatt, bennem elveszett a bizalom, ő pedig állítása szerint most döbbent rá, hogy mit is akar igazából- engem, minket. Én még most sem vagyok túl az egészen, minden nap eszembe jut valamilyen formában a dolog, együtt maradtunk, azóta teper, bizonyít, hogy ő megváltozott (?) az más kérdés, hogy valaha ezen túl lehet-e lépni. Az esélyét én is megadom, mert így nyugodt a lelkiismeretem, hisz részemről a jóban-rosszban elve nem változott, de így négy hónap távlatából is azt mondom, idő kell még a megbocsátáshoz, a felejtéshez még több, a bizalom visszanyeréséhez meg nem is tudom mennyi... Nálunk sokat segített egyébként hogy apró részletekig átfogóan átbeszéltük az érzelmi részét és a hogyan továbbot.
28/43 anonim válasza:
Azért a válaszok tükrében nem lep meg a magyar válási statisztika. Ha abból hogy két ember között chat-en felmerul a szex téma máris hatalmas kapcsolati válság lesz. A környezetemben több éves szeretőtartás is lett már megbocsajtva és működik a házasság. Emberek vagyunk és mindenki aki házas tudja, hogy nem könnyű a tartós kapcsolat. Engedjük már meg egymásnak, hogy más nő, férfi is eszébe juthasson a tarsunknak. Azt gondolom, hogy ez már mindenkivel előfordult, legfeljebb nem derül ki, hogy asszonyka éppen brad pittre gondolt szex közben.
29/43 anonim válasza:
Én egy iszonyúan féltékeny tipus vagyok, én is belehülyülnék hasonló esetbe, de továbbra is azt mondom, minden hosszú kapcsolatban vannak ilyen pontok. Egy érző, értelmes ember, igen, kialakult valakivel, valami. Mondani könnyű, hogy inkább kettyintett volna félre... Azért kíváncsi lennék azt élesben hogy viselnétek. Nem elviselni ezt a megaláztatást?! Mit?! Nem történt semmi, nem verekszik, nem játssza el a pénzed, nem visz haza nemi betegséget, és ezeket onnan tudom, hogy akit ez az eset ilyen mélyen érint, az többnyire nem az előző típus felesége. Önző dolog lenne emiatt mindent felrúgni. Aki ízt írja, hogy ő nem viselné el. Miért, mit tenne? Elválna? gyrekek, család, apa, közös élet, szeretett., összetartozás.... És a gyerekeknek mit mondasz, apa SMS-ezett egy másik nénivel?!
30/43 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy koránt sem biztos, hogy nem volt testiség. Ilyen lebukások alkalmával a csillagokat is képesek lehazudni a férfiak! Szépítik, menthetik a menthetőt, mert válni na azt eszük ágában sincs. Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki fél éven keresztül csak sms-ezzen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!