Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek hogy tudnák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy tudnák változtatni? Jól élünk anyagilag de ugy érzem érzelmileg nem.

Figyelt kérdés
A férjem egésznap dolgozik,teljesen magamra vagyok utalva a gyerekekkel.Ovi,főzés ,háztartás,fűtés és az ezekkel járó problémák.Szeret de nincs ránk ideje.Én is szeretem de már sokszor megkérdezném tőle hogy a munka(pénz)vagy a családja.Belefáradtam már.29 éves vagyok 2 kicsi gyerekkel.
2013. szept. 24. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

Gondolom, hogy van időd filózni ezeken.

Esetleg ha vissza mennél dolgozni, az lekötné a felesleges energiáidat?!

2013. szept. 24. 22:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Tessék?És hova tegyem a kicsiket?Akasszam a füstre?bocsi a maradék időmben én is dolgozom,fodrász vagyok.Csak egy kis szeretetre vágyom ez baj?
2013. szept. 24. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon sok nő van magára utalva a gyerekekkel. Sőt, anyáink idejében a férjek még másodállást is vállaltak. Mégis megoldották, hogy legalább hétvégén legyen idejük egymásra. Talán erről kellene beszélgetned a férjeddel. Esetleg lemondani dolgokról, hogy kevesebb pénz is elég legyen.
2013. szept. 24. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
(Ilyenkor szokott kiderülni, hogy fű alatt udvarolgat már egy "vicces" pasas...)
2013. szept. 25. 05:03
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Ez az anyagi jólét ára...valamit valamiért.

Ha keveset keresne, az lenne a baj, és hidd el, van olyan is, aki egész nap gürizik, a semmiért!Mondod, hogy szeretnéd tőle megkérdezni, hogy a munka(pénz) vagy a családja...hát nem tudom, mit szólnál, ha azt mondaná, ok, szívem, ezentúl itthon ülök veled, és gondoskodj te mindenről.Gondolom,ebből a pénzből éltek jól anyagilag...vagy jobban éreznéd magad, ha hó végén azon gondolkodnál, meg tudsz e venni egy pudingot a gyereknek? Hidd el, én tudom milyen az, az sokkal rosszabb...!!!

Hány évesek a gyerekek? Menj el te is dolgozni,nem fog annyira foglalkoztatni, hogy a férjed egész nap nincs otthon.

2013. szept. 25. 05:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Megèrtelek. 29 vagyok, egy 5 èvessel ès egy 5 hónapossal. Minden ràm marad itthon, de mivel èpítőiparban dolgozik, tudom hogy ilyenkor van hajtàs. A kèrdès inkâbb az, hogy őt mennyire viseli ez meg, hogy nem tud veletek elèg időt lenni. Azért akad egy egy hètvège nem? Sajnos tènyleg úgy van, ahogy a többiek írtàk, ez az àra az anyagi jólètnek. Velünk is keveset van, de azért igyekszik legalàbb heti 1 napot velünk tölteni. De van olyan is, hogy 3 napig nem làtja a gyerkőcöket, mert úgy megy dolgozni.
2013. szept. 25. 06:18
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem sürgősen beszéld ezt meg a férjeddel. Add oda a gyerekeket valakinek megőrzésre amikor ráér a férjed (egy este vagy egy hétvégi nap) és vidd el egy semleges helyre (a problémákat jobb nem otthont kitárgyalni). Egy parkba, egy kávézóba, ahol kettesben tudtok beszélgetni. Ott elmondhatod neki, hogy sokkal több időre és figyelmességre van szükéséged. Meg kell értetned vele, hogy ha nem kapod ezt meg, akkor boldogtalan leszel mellette, ami ahhoz vezet, hogy elhidegültök egymástól, ami ahhoz vezet, hogy elváltok. Most még idejében nyakon kell csípni a problémát és közösen dolgozni a szebb jövőért.

Pl. jelöljetek ki olyan napot, amikor hamarabb hazaér a munkából, rábízzátok a gyerekeket valakire és csak kettesben vagytok. Olyankor lehet romantikázni, gyertyafényes vacsi vagy fürdő, öszzebújós tévézés, beszélgetés, ebből úgyis szex lenne.. stb. A hétvégét is úgy osszátok be, hogy max fele legyen munka, a másik fele a családé. Biztos lenne nektek is ezer ötletetek, csak üljetek le és gondoljátok át. Főleg ha jól éltek, akkor kevesebb munka is elegendő lenne. Vigyázni kell, mert hamar szét tud esni egy jónak vélt család is.

2013. szept. 25. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Ne haragudj de ez csak picsogás. Jól írta valaki túl sok időd van gondolkozni! Szerinted régen hogy neveltek fel egy csomó gyereket? Nem ám hogy otthon voltak és kapták a gyedet gyest....kemény munka melett, nem is volt idejük a nőknek ilyeneken gondolkozni.A férjed gondolom erején felül teljesít mivel megjött a két picur és meg szeretné teremteni az anyagi biztonságot. Erre te nem gondolsz, hogy neki milyen lehet? Egyet tanácsolok még mielőtt félrelépsz és szétzúzod egy család életét. Nagyon jól írták előttem ülj le vele, mond el neki mit érzel, beszéljétek meg hogy ezek után miről fogsz lemondani, hogy ne kelljen annyit dolgoznia és hogy veletek lehessen, mert neked ez fontosabb.De nem ám hogy majd megleszünk valahogy eddig is megvoltunk és hasonlók.Szó szerint értsd amit mondtam, miről fogsz lemondani ezek után??? miről mondotok le mindketten? Tessék benne tudatosítani és tettekkel is bizonyítani hogy valóban le tudsz mondani dolgokról és kijöttök kevesebb pénzből is , nem kell annyit dolgoznia.

Érzékenyen érint engem ez a dolog nálunk ugyan ez volt.Nem ismerlek nem akarok ítélkezni.Csak fogadd meg a tanácsom.Tudom hogy azt érzed sok neked egyedül a két gyerek meg a háztartás,ez jön abból ki amit leírtál.Tisztára mintha a feleségemet hallanám.Ő sem gondolt arra hogy nekem milyen a napi 12 óra és a havi 2 szabadnap.Csak arra hogy neki milyen szar meg mennyi dolga van.Ez nálunk oda vezetett amit valaki irt hogy jött egy vicces pasi és ..... a többit gondolom kitalálod .Hamarosan válunk...legyen benned annyi kitartás a férjed iránt hogy te nem követed el ezt a hibát.Ott a net olvass utána a férfiak ilyenkor hajlamosak erejükön felül teljesíteni a család biztonsága érdekében. Találj megoldást, beszéljétek meg lehet hogy elsőre nem fog eljutni a tudatáig, de neked is akarnod kell és erődön felül! Nem nyavajogni hanem megoldani.

Ui : nem sértegetni akartalak, csak azt hogy térj észhez, és ő is.Esetleg mutasd meg neki a kérdésed itt és a rákapott válaszokat mert annyit megér.

2014. nov. 22. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!