Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hogyha a férjetek teljesen megakarná változtatni az életformátokat?
Egy ideje kitalálta a férjem, hogy szeretne egy faluba költözni és mezőgazdasággal akar foglalkozni. Búzát, kukoricát ilyesmit akar termeszteni. Eladnánk a házunkat, meg felszámolnánk mindent és abból futná egy ilyen vállalkozásra.
Ti mit szólnátok, hogyha a férjetek egy ilyen elképzeléssel állna elő?
Nektek tetszene ez az életforma?
Szerintetek anyagilag megéri belevágni?
Simán belemennék, ez lenne az álmom, egy faluban élni, mondjuk én állatokat is szeretnék, szóval abba meg neki kéne belemennie, hogy mindenféle háztáji legyen...
Mit szólnék? Elájulnék az örömtől. :))
Én nem mennék bele. Eleget dolgoztam gyerekkoromban a kertben és a földön ahhoz, hogy most akkor is masszívan utáljam, ha egyébként mostanában megint egyre felkapottabb.
Másrészről félreértés ne essék, ez is egy szakma, amit meg kell tanulni. Nulla tudással mindent felégetni a hátatok mögött és belevágni majdnem egyenlő a biztos bukással.
A ferjem a csaladunk feje felelos ertunk az anyagi es lelki joletunkert.
nem biztos ugralnak oromomben de bizom benne es szeretem igy kovetnem barhova hiszen huseget igertem neki es ismerem bolcs ember jol szokott donteni es foleg okokkal
Valoszinuleg nagyon atbeszelnenk a dolgot de az ove lenne az utolso szo.
hát
nem lenne rossz pláne a gyereke miatt
de nagyon kemény lenne pár évig amig megtanulja a dolgot szal addig kell h legyen tartalék
én ezt úgy gondolnám h legyen egy tanya és hozzá egy nagyobb darab föld
háztáji állatoknak veteményesnek gyümölcsös
ha ez megy akkor lehet nagyobbal is gondolkodni
Nekem minden almom hogy onellato tanyat tudjunk fenntartani kozossen a baratainkal messze a vilag szennyetol es ocsmanysagatol.
Sajnos ez majdnem lehetetlen de ha valaki egy ilyet tervez szoljon szivessen beszallnek.
tehat egy kozosseg ahol cserekereskedelem folyik es kozosek a vilagnezeti elvek.
Szia!
Bocsi az offért,de találkoztam egyszer hasonló kérdéssel!
Nem ti akartok vmi külföldi faluba költözni,és azt hiszem van egy lányotok is.......
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Tényleg elég hasonló a kérdés,és a stílus is......
Az étterem terve nem vált be?
"Búzát, kukoricát ilyesmit akar termeszteni."
Ahhoz, hogy szántóföldi növénytermesztésből megéljetek baromi sok pénzt kell ám befektetni!
Ezzel a részével mennyire van tisztában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!