Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért elfogadott, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elfogadott, hogy a férfiak gyerekként viselkednek?

Figyelt kérdés

Rendre olvasok itt az oldalon olyan kérdéseket, amikben a férj jellemzésénél egy gyerekként viselkedő, kiszolgálásra szoruló embert írnak le.

A kérdezők leírásából is az tűnik ki, hogy ők normálisnak tartják ezt és kötelességüknek érzik, hogy még akkor is körbeugrálják a "férfit", amikor egyébként betegek, frissen szültek, stb - tehát inkább ők szorulnának kiszolgálásra.

2014. jún. 23. 18:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Én is mindenkit le szoktam pontozni ebben a kategóriábon."

És mi a jó benne, tiszta gyépés szokás. Attól még az igazságtartalma nem csökken. Ugyanez fordítva.

2014. jún. 23. 20:26
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ezt én is észrevettem. A legtöbb nő biztos megrögzött anyuka és nem tud elszakadni a szerepétől.
2014. jún. 23. 21:22
 23/26 anonim ***** válasza:

"Ez a "gyerekként" viselkedik egy semmitmondó női maszlag, jelentése "nem azt teszi, amit én akarok", nem tud rajta uralkodni és ezért gyereknek nevezi, mert azok sem mindig engedelmeskednek."

Te el vagy tévedve, mint nyáron a télapó.

2014. jún. 23. 21:23
 24/26 anonim ***** válasza:
a legjobb amikor egy terhes anyuka írta, hogy szülés előtt megfőz nagy adag kajákat, amiket le lehet fagyasztani, hogy apuci tudjon majd mit enni... atyaég!!!
2014. jún. 24. 10:26
 25/26 anonim ***** válasza:

Azok a nők fogadják el, akiknek az anyjuk szerint ez normális, és ebben a szellemben nevelik a lányukat.

Én is láttam itt olyan kérdést, ahol a kérdező büszkén fejtette ki, hogy ő kitakarít és megfőz, mire a férje hazaér, még a cipőjét is leveszi, mert ettől lesz ő a tökéletes feleség. Fura. De tény, hogy nagyon sokáig ez volt a teljesen normális.

2014. jún. 24. 19:09
 26/26 anonim ***** válasza:

az utolsó jól beszél! anyám sose volt apám szolgája, én se voltam/leszek soha senkié:)

27N

2014. jún. 25. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!