Miért kell nekem is szívni, ha apám is szívott gyerekként?
Nem enged el sehova, vagy ha el is, legyek itthon, akkorra, mert ha 1 percet is kések, akkor kitekei a nyakam.
Ha megkérdem, hogy na de miért? Akkor: "Engem sem engedtek el!" ha ideges ordít velem, ha rászólok, hogy ne kiabáljon, akkor "Mit parancsolgatsz te nekem! Én avgyok az apád!"
A nagyszüleim olyanok mint Ő, ugyan-úgy belekötnek mindenbe, mindenben a rosszat nézik, sose dícsérnek, sose szeretettel csinálják a dolgokat.
Szóval apám azt a sok rosszat amit vele csaináltak, és kevés jót, szeretetet akarja átadni nekem.
Hogy tudnám változtatni?
Nem Ő vagyok, de mindig az a magyarázata, hogy "nekem se lehetett!"
Anyám nem tud rá hatni, csak a saját nézetét látja apám.
Miért kell nekem is szívni, ha apám is szívott gyerekként?
20. De nem mondja azt, hogy felnőtt vagyok, csináljak amit akarok, hanem amíg az Ő kenyerét eszem, addig azt teszem amit Ő mond...
Szerintem nem ilyen egy rendes apa, inkább egy rabszolgahajcsár!
Dolgozni nem tudok, mert még tanulok!
Akkor most nem a kérdező a hülye, ha 20 évesen még ilyen helyzetben vagy...
Apádon nem tudsz változtatni, én meg nem foglak felbuzdítani veszekedésre, hogy vágd a képébe, hogy neki rossz volt és mégis ezt kívánja a saját gyerekének?
Bár lehet én ezt tenném - 22 vagyok -, van sok barátom akik már apák idősebb emberek. Többségben nehéz volt nekik, és mind azt mondják azon vannak, hogy a saját gyereküknek könnyebb élete legyen. Sajnálom, hogy a te apád nem ilyen!
Amit tehetsz, hogy amint befejezed a sulit lelécelsz, ne húzd az időt, mert ott akar majd a végén tartani.
"Verd le, mint vak a poharat, talán akkor megjön az esze."
Ja... Szerintem meg is ölne.
Ő nem olyan, aki elismeri, hogy másnak van igaza, senkinek, csak neki lehet igaza!
Tűrj amíg nem tudsz elköltözni. Aztán majd egyszer talán rájön, hogy hibázott, de megváltoztatni nem fogod tudni...
Te pedig ha gyereked lesz, ne köved a "mintát"! Hanem az ép eszedet és a gyereked érdekét, igényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!