Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell nekem is szívni,...

Miért kell nekem is szívni, ha apám is szívott gyerekként?

Figyelt kérdés

Nem enged el sehova, vagy ha el is, legyek itthon, akkorra, mert ha 1 percet is kések, akkor kitekei a nyakam.

Ha megkérdem, hogy na de miért? Akkor: "Engem sem engedtek el!" ha ideges ordít velem, ha rászólok, hogy ne kiabáljon, akkor "Mit parancsolgatsz te nekem! Én avgyok az apád!"

A nagyszüleim olyanok mint Ő, ugyan-úgy belekötnek mindenbe, mindenben a rosszat nézik, sose dícsérnek, sose szeretettel csinálják a dolgokat.

Szóval apám azt a sok rosszat amit vele csaináltak, és kevés jót, szeretetet akarja átadni nekem.

Hogy tudnám változtatni?

Nem Ő vagyok, de mindig az a magyarázata, hogy "nekem se lehetett!"

Anyám nem tud rá hatni, csak a saját nézetét látja apám.

Miért kell nekem is szívni, ha apám is szívott gyerekként?

2013. szept. 26. 19:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy: "Ha téged sem engedtek el, miért velem üvöltözöl, miért nem a szüleiddel? Azt már nem mered?"
2013. szept. 27. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!