Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért elfogadott, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elfogadott, hogy a férfiak gyerekként viselkednek?

Figyelt kérdés

Rendre olvasok itt az oldalon olyan kérdéseket, amikben a férj jellemzésénél egy gyerekként viselkedő, kiszolgálásra szoruló embert írnak le.

A kérdezők leírásából is az tűnik ki, hogy ők normálisnak tartják ezt és kötelességüknek érzik, hogy még akkor is körbeugrálják a "férfit", amikor egyébként betegek, frissen szültek, stb - tehát inkább ők szorulnának kiszolgálásra.

2014. jún. 23. 18:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
37%
Ez a "gyerekként" viselkedik egy semmitmondó női maszlag, jelentése "nem azt teszi, amit én akarok", nem tud rajta uralkodni és ezért gyereknek nevezi, mert azok sem mindig engedelmeskednek.
2014. jún. 23. 19:34
 12/26 anonim ***** válasza:
33%

Miért kell minden napra egy férfi gyűlölő, sértegető kérdés?

Komolyan ennyire utálják itt a férfiakat a nők akkor maradjanak egyedül örök életükre.

2014. jún. 23. 19:59
 13/26 anonim ***** válasza:
95%

"Komolyan ennyire utálják itt a férfiakat a nők akkor maradjanak egyedül örök életükre."

Én is férfi vagyok, de nem látom, hol itt a férfigyűlölet. Kérlek, elmagyaráznád? Vagy szerinted aki férfi, azt nem érheti negatív kritika? Esetleg sikerült magadra ismerni a leírásban?

2014. jún. 23. 20:01
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

ezustpatak nevű felhasználó válasza:

"Szerintem mindenki azt kapja, amit megérdemel. Az esetek legnagyobb többségében nem a pasik azok, akik megváltoznak, hanem a nők jönnek rá, hogy hiába is akarták megváltoztatni, nem sikerült."

Tényleg, egy helyen olvastam, hogy a nők az idejüknek felét egy kapcsolatban azzal töltik el, hogy megváltoztassák a párjukat:))

és ezt én is látom a páromon, de annyira egy kedves jószág, hogy sokszor muszáj hajlanom:)

2014. jún. 23. 20:02
 15/26 anonim ***** válasza:
49%

Kedves jószág??? :-) Azért remélem neki nem ezt mondod?

És persze hajlani lehet, főleg ha látod az igyekezetét, de gyökerestől megváltoztatni valakit nem lehet.

2014. jún. 23. 20:05
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

# 13/15

Képzeld nő vagyok szóval nehezen ismerhetnék magamra, viszont kezd unalmas lenni a férfiak miért csalják meg a nőket, miért viselkednek gyerekként, miért ilyenek olyanok. Mintha a nők maguk a tökélyek lennének itt.

2014. jún. 23. 20:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"Képzeld nő vagyok szóval nehezen ismerhetnék magamra,"

Ma már nem jelent az semmit. Nyissz-nyassz, varrás ide-oda. Stb.

Szerintem senki sem írta, hogy a nők tökéletesek lennének.

Pl. itt előttem lettek lehülyézve azok, akik körülugrálják őket.

2014. jún. 23. 20:12
 18/26 anonim ***** válasza:
20%

"Vagy szerinted aki férfi, azt nem érheti negatív kritika?"

Ezen az oldalon nap, mint nap csak negatív kritika éri a férfiakat. Épp a nőkre nem lehet semmit mondani, még az igazukat sem lehet megkérdőjelezni, mert rögtön személyeskedésbe terelik a vitát és megszállottan pontozgatják lefelé az embereket. Sajnos sok itt az ilyen nő. És akkor a férfiak a gyerekesek? Jó vicc.

2014. jún. 23. 20:15
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

"megszállottan pontozgatják lefelé az embereket."

Én is mindenkit le szoktam pontozni ebben a kategóriábon. :)

2014. jún. 23. 20:23
 20/26 anonim ***** válasza:
2014. jún. 23. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!