Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadott, hogy a férfiak gyerekként viselkednek?
Rendre olvasok itt az oldalon olyan kérdéseket, amikben a férj jellemzésénél egy gyerekként viselkedő, kiszolgálásra szoruló embert írnak le.
A kérdezők leírásából is az tűnik ki, hogy ők normálisnak tartják ezt és kötelességüknek érzik, hogy még akkor is körbeugrálják a "férfit", amikor egyébként betegek, frissen szültek, stb - tehát inkább ők szorulnának kiszolgálásra.
Miért kell minden napra egy férfi gyűlölő, sértegető kérdés?
Komolyan ennyire utálják itt a férfiakat a nők akkor maradjanak egyedül örök életükre.
"Komolyan ennyire utálják itt a férfiakat a nők akkor maradjanak egyedül örök életükre."
Én is férfi vagyok, de nem látom, hol itt a férfigyűlölet. Kérlek, elmagyaráznád? Vagy szerinted aki férfi, azt nem érheti negatív kritika? Esetleg sikerült magadra ismerni a leírásban?
ezustpatak nevű felhasználó válasza:
"Szerintem mindenki azt kapja, amit megérdemel. Az esetek legnagyobb többségében nem a pasik azok, akik megváltoznak, hanem a nők jönnek rá, hogy hiába is akarták megváltoztatni, nem sikerült."
Tényleg, egy helyen olvastam, hogy a nők az idejüknek felét egy kapcsolatban azzal töltik el, hogy megváltoztassák a párjukat:))
és ezt én is látom a páromon, de annyira egy kedves jószág, hogy sokszor muszáj hajlanom:)
Kedves jószág??? :-) Azért remélem neki nem ezt mondod?
És persze hajlani lehet, főleg ha látod az igyekezetét, de gyökerestől megváltoztatni valakit nem lehet.
# 13/15
Képzeld nő vagyok szóval nehezen ismerhetnék magamra, viszont kezd unalmas lenni a férfiak miért csalják meg a nőket, miért viselkednek gyerekként, miért ilyenek olyanok. Mintha a nők maguk a tökélyek lennének itt.
"Képzeld nő vagyok szóval nehezen ismerhetnék magamra,"
Ma már nem jelent az semmit. Nyissz-nyassz, varrás ide-oda. Stb.
Szerintem senki sem írta, hogy a nők tökéletesek lennének.
Pl. itt előttem lettek lehülyézve azok, akik körülugrálják őket.
"Vagy szerinted aki férfi, azt nem érheti negatív kritika?"
Ezen az oldalon nap, mint nap csak negatív kritika éri a férfiakat. Épp a nőkre nem lehet semmit mondani, még az igazukat sem lehet megkérdőjelezni, mert rögtön személyeskedésbe terelik a vitát és megszállottan pontozgatják lefelé az embereket. Sajnos sok itt az ilyen nő. És akkor a férfiak a gyerekesek? Jó vicc.
"megszállottan pontozgatják lefelé az embereket."
Én is mindenkit le szoktam pontozni ebben a kategóriábon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!