21 éves férfi vagyok, és a szüleim még mindig gyerekként kezelnek, és nem értem hogy miért?
A barátnőmmel tervezzük az összeköltözést, már 16 éves korom óta ismerem, vagyis 5 éve vagyunk együtt, ö idősebb nálam pár évvel, de most nem ez e lényeg, konkrétan nem Magyarországon él, éltünk már együtt, 3 évet, most jöttem vissza magyar országra, megélhetésileg ott nem sikerült összehozni, azért itt szeretnénk, már szereztem munkahelyet is, ami stabilnak tűnik, de sajnos még a szüleimmel élek, ö ott kint pakolja a cuccokat, ott lévő házát készüljük eladni, abból a pénzből vennénk itt egy házikót, nos ő felmondott a munkahelyén, és egyenlőre én tartom el őt, szüleimnek, itt elsősorban anyámnak, az fáj hogy én oda küldöm a fizetésem nagy részét, sorozatosan SMS-sekkel zaklatja őt, amit a barátnőmnek borzasztó fáj, hogy ennyire már már úgy tűnik utálják...velem is sorozatosan veszekednek, valami gondot, bajt mindig találnak, néha már tényleg nevetséges...tudom az elköltözés segíthet ezen a problémán a legtöbbet, csak épp elég jelen pillanatban a bajunk, még ők is ba*ogatnak...mit tegyek? tűrjem el, úgyse sokáig bírják már ezt csinálni? vagy lépjek valamit velük?
Megbeszélni nem lehet velük semmit...
Hát pedig csak amegbeszélés segít..
üljetek le normálisan és amit ide leírtál azt nekik mondd el..rendesen. Kérd meg őket hogy támogassanak, hogy szereted őket de szükséged van a támogatásukra, ha más nem szellemileg.
Kérdés, hogy a szüleidnek is adsz rendesen a rezsibe, vagy most csak az ö költésükön élsz és közben a pénzedet a barátnödnek küldöd?
Mert ha ök fizetnek mindent neked, akkor érthetö a hozzáállásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!