Egy 49 éves férfi miért él kettesben az édesanyjával? Nem kínos ez már kicsit?
Megiserkednék vele szívesen, mert szimpatikus, de amikor ezt megtudtam, kicsit elment a kedvem tőle, olyan érthetetlen ez számomra.
Számomra furcsa.
Mi a nagymamámmal éltünk, a szüleim elváltak, és apukám az anyukájával él, elmúlt 50. Ő is költött a házra rnedesen, miért ne?
Nekem nem furcsa, mást is meg kell mellé nézni...Ha meme a pasi, az gáz, az nem, hogy így spórol, meg ki tudja, lehet nem várt többetaz élettől, nem hitte már, hogy jön egy nő...
1.) Nincs pénze külön élni
2.) Alkalmatlan az önálló életvitelre
3.) Anyukája pici fia
Akár mindhárom egyszerre...
Lehet, hogy csupán anyagi okokból, mivel így nem kell mindkettőjüknek fenn tartani egy házat.
Persze lehet más oka is...
vidéken ez inkább jellemző, hiszen nagy családi házak vannak, anyagilag is jobban kijön mindkét fél.
városban könnyen lehet találni kis garzont amit egy ember is fenn tud tartani, így ott gyakoribb ha valaki egyedül él.
Az anyja minimum 70 év lehet. Egy ilyen idős átlagos magyar igencsak rászorul már a segítségre. Miért lakna külön, amikor így is úgy is rohangálhat a "mamához" akár naponta is?
- ez is egy lehetőség és eléggé valószínű a mai világban.
A kérdés szerintem az, hogy mióta élnek kettesben?
Mindig is így volt (ismerek ilyet, és ez így valóban kínos) vagy pedig hosszabb-rövidebb ideje valamilyen praktikus vagy kényszerű okból?
Vagy
Mivel jól megvannak, nem akadályozzák, korlátozzák egymást.
Komromisszumképesek, és feleslegesen nem akarnak 2 lakást fenntartani, hogy mndketten egyedül éljenek.
Hiszen az ráfizetés mindkét félnek.
Amíg egyiküknek sincsen oylan párkapcsolata, ami miatt kelemetlennlenne nis ba ezzel...sőt igazándiból ha 49 éves, akkro az anyukája már eleg idős, nem biztos, hgy jó lenne neki egyedül.
Talán meg ha lenne párja sem lenne zavaró, ha az anyukaval lehet együtt élni.
Szeritem ebben semmi furcsa nincs..
Persze fennállhatnak az egyik válaszadó általl soroltak is, de szerintem az hamar kiderül..
Miért?
Talán éljen egyedül a 4 fal között, ahol a kutya se szól hozzá?
egyedül élés miatt tartson fel egy lakást havi 60-70e-ért, csak azért mert neked nem teszik, hogy az anyjával él.
Ne ismerkedj meg vele! Hagyd békén! Óvd meg őt magadtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!