Férfiak-srácok:Ti leginkább mennyi gyereket szeretnétek? Miért?
Párom kettőt szeretne.
Fontos neki a család, azért.
Én két fiút. És talán még egy lányt. Vagy egy fiút meg egy lányt.
16 F
Ezzel nem leszek népszerű de egyet se.
Egyszerűen kiidegelnek, bőven elég volt megtapasztalnom a saját bőrömön az általános és közép iskolában h milyen is ez a 10-18-as korosztály.
Hát szörnyű h mennyire intoleráns, idegesítő, követelőző és agresszív.
Nem azt mondom h mindenki ilyen de a nagy része az, volt.
Nekem ebből elég volt egyszer, köszönöm.
25 F
1-2-3
1-t rendesen feltudnánk nevelni
2 kicsit macerás
3 szép nagy család lenne
3+ = az már túl sok, se anyagilag se idegileg se nevelés szempontjából nem tul optimális már.
Nagyon max kettőt. De egy is elég lenne számomra. És remélem lány lesz, ha lesz :)
27/F
4-et
nem tudom miért. 1 fiú és 3 lány
21f
2-t minimum akar a féjem... Ha erőnk (anyagi és lelki) engedi, akkr egy 3-at..
Sztem megállunk a 2 nél majd
Amikor egy pár lettünk egyet sem akart "erre a világra"
Én mindig kedveltem a gyerekeket, de akkor akartam igazán, amikor megismertem a jelenlegi barátnőmet, mert tudtam, hogy én csak Tőle szeretnék gyerekeket.
Nagy esély van nálunk az ikerterhességre, és én úgy szeretném, persze ez csak álom, hogy már elsőre lesz egy kisfiú ikerpárunk, majd harmadiknak egy kislány. Szóval én 3-at szeretnék, de a barátnőm csak 2-őt.
Sajnos a kedvsem még csak 26, most kapott egy nagyon jó állás, és nem nagyon akar erről a dologról hallani, de én már nagyon nagyon szeretném, ha lenne baba, nekem úgy lenne teljes az életem.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!