Hány éves kortól dönthet vagy kérdezik a gyereket hogy melyik szülőnél szeretne lakni? Én úgy tudom hogy 12.
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 18:10
1/10 anonim válasza:
jól tudod de akkor csak meghallgatják de nem biztos, hogy figyelembe is veszik a döntését 12 évesen.. míg 16 (vagy 14?) éves korában nagyobb a súlya a döntésének..
3/10 A kérdező kommentje:
Én 13/L vagyok és anyámnál lakom de el szeretnék költözni az apámhoz...de nem tudom h hogy mondjam meg az anyámnak.És azt kérvényezhetem hogy az apám legyen a gyámom? és a gyerektartást is az anyám fizesse az apámnak?
2014. jan. 6. 18:16
4/10 anonim válasza:
Azért kérdezd meg a papát, hogy egyáltalán mit is szól az ötletedhez:D
5/10 anonim válasza:
Nem minden pasi tapsikol egy serdülő lány teljes felelősségvállalásához:D
6/10 anonim válasza:
Úgy tudom, 12 évesen meghallgatnak, de nem biztos, hogy figyelembe is veszik. 14 évesen már figyelembe veszik, mit akarsz. 16 évesen meg úgy tudom, már te döntheted el.
7/10 A kérdező kommentje:
4.Már mondtam apámnak és ott van a bnője aki most 21 és szinte az apám bnője az én legjobb barátnőm és apám naagyon szeret..
2014. jan. 6. 18:43
8/10 anonim válasza:
Amíg nem költözöl oda, addig a távolból nagyon lehet szeretni, 2 hetente:D De amikor a napi nehézségek és problémák jönnek, és a két érdek összeütközésbe kerül, akkor fog kiderülni mekkora is a "hú de nagy" szeretet:)
9/10 anonim válasza:
Már egy ötévest is megkérdeznek, hogy melyik szülőjét szereti jobban. Elvégzik a tesztes és egyéb szakvizsgálatokat (gyermekpszichiáter vagy - pszichológus szakértők), és ha a bírónak esze is van, akkor annak a szülőnek ítéli a gyereket, akihez a gyerek kötődik, és ahol biztosabb a nevelése.
10/10 A kérdező kommentje:
7.nem hetente kétszer járok oda hanem hetente vagy akár több hétig is ott vagyok!!
2014. jan. 6. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!