Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki szeretne az USA-ban lakni?

Ki szeretne az USA-ban lakni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 16:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%

Akire hat a hollywoodi maszlag. A reklámok filmek. Nincs kolbászból a kerítés, másrészt ott idegen az ember. New York ban pl ha kicsit megnézzük az utcákat nem csak a felhőkarcolókat akkor láthatjuk a sok csövest gettót stb. Ugyanúgy megkéselnek stb. Am is a legtöbb sorozatgyilkos amerikában él. Miért? mert ez a reklámok meg filmek következménye.

Olyan szabadok az emberek hogy lehallgatják őket a cia sok meg fbi osok. Bármikor bevihetnek. Mindenki simán vehet fegyvert és lelőhet.

Olyan terrorban van a név az állítolagos terroristákra hivatkozva hogy kössz nem.

2013. nov. 30. 16:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Én például. De nem örökre csak pár hétig Wyomingban valahol, de nagyvárosban nem, félnék egy esetleges atomtámadástól. Tudom hülye vagyok.. :P
2013. nov. 30. 16:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Én Los Angelesbe akarok költözni, rám hat a hollywoodi maszlag.
2013. nov. 30. 16:26
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
majd kinövöd..
2013. nov. 30. 16:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem fogom már felnőtt vagyok. De nem értem miert kell sértegetni a másikat mikor csak megkérdeztem akar-e ott lakni valaki.
2013. nov. 30. 16:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez szintén táv fogalom. Ott van a gazdag képmutató része Hollywood az álomgyár ahol mindenki retkes gazdag és elhitetik az emberekkel egyszer ők is ilyenek lehetnek. Ott megy a ki-kicsoda kérdés folyamatosan. Plasztikai sebész a család ismerőse. Másrészt ott van a szegény gettó része ahova éjszaka jobb nem kimenni. tudod Welcome to the Jungle
2013. nov. 30. 16:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Én kipróbálnám az amerikai vidéket pár évre (pl. New Hampshire, Maine, Iowa, Illinois, Nebraska). Olyan nagyvárosokban, mint New York, Los Angeles, San Francisco, Atlanta, Miami, Chicago nem élnék.
2013. nov. 30. 16:32
 8/13 anonim ***** válasza:
lakna ott a villám a pusztulat...inkább lakok bogdásán mert bogdásán rajok vanak hollywodban meg faszopók enyi cső
2013. nov. 30. 18:12
 9/13 anonim ***** válasza:
en itt elek nehany evtizede. Az biztos, hogy a US nem mindenkinek valo, Ez az orszag csak lehetoseget ad, nem garanciat. Nehez a beilleszkedes, kulonosen a magyaroknak akik szeretnek koloniakban elni
2013. nov. 30. 19:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Wisconsinba mennék, ott vagy egy kis német közösség, akikkel tartjuk a kapcsolatot, meg amúgy is, kicsit németes akcentusa van az angolomnak, szóval nem néznének ki. Hawaii... egyértelmű miért, a másik esetleg még New Jersey lenne, ott is ismerek egy magyar réteget, bátyám régi munkatársa o dolgozik biztonsági technikusként.
2013. nov. 30. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!