Ki szeretne az USA-ban lakni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 16:17
1/13 anonim válasza:
Akire hat a hollywoodi maszlag. A reklámok filmek. Nincs kolbászból a kerítés, másrészt ott idegen az ember. New York ban pl ha kicsit megnézzük az utcákat nem csak a felhőkarcolókat akkor láthatjuk a sok csövest gettót stb. Ugyanúgy megkéselnek stb. Am is a legtöbb sorozatgyilkos amerikában él. Miért? mert ez a reklámok meg filmek következménye.
Olyan szabadok az emberek hogy lehallgatják őket a cia sok meg fbi osok. Bármikor bevihetnek. Mindenki simán vehet fegyvert és lelőhet.
Olyan terrorban van a név az állítolagos terroristákra hivatkozva hogy kössz nem.
2/13 anonim válasza:
Én például. De nem örökre csak pár hétig Wyomingban valahol, de nagyvárosban nem, félnék egy esetleges atomtámadástól. Tudom hülye vagyok.. :P
3/13 A kérdező kommentje:
Én Los Angelesbe akarok költözni, rám hat a hollywoodi maszlag.
2013. nov. 30. 16:26
5/13 A kérdező kommentje:
Nem fogom már felnőtt vagyok. De nem értem miert kell sértegetni a másikat mikor csak megkérdeztem akar-e ott lakni valaki.
2013. nov. 30. 16:30
6/13 anonim válasza:
Ez szintén táv fogalom. Ott van a gazdag képmutató része Hollywood az álomgyár ahol mindenki retkes gazdag és elhitetik az emberekkel egyszer ők is ilyenek lehetnek. Ott megy a ki-kicsoda kérdés folyamatosan. Plasztikai sebész a család ismerőse. Másrészt ott van a szegény gettó része ahova éjszaka jobb nem kimenni. tudod Welcome to the Jungle
7/13 anonim válasza:
Én kipróbálnám az amerikai vidéket pár évre (pl. New Hampshire, Maine, Iowa, Illinois, Nebraska). Olyan nagyvárosokban, mint New York, Los Angeles, San Francisco, Atlanta, Miami, Chicago nem élnék.
8/13 anonim válasza:
lakna ott a villám a pusztulat...inkább lakok bogdásán mert bogdásán rajok vanak hollywodban meg faszopók enyi cső
9/13 anonim válasza:
en itt elek nehany evtizede. Az biztos, hogy a US nem mindenkinek valo, Ez az orszag csak lehetoseget ad, nem garanciat. Nehez a beilleszkedes, kulonosen a magyaroknak akik szeretnek koloniakban elni
10/13 anonim válasza:
Wisconsinba mennék, ott vagy egy kis német közösség, akikkel tartjuk a kapcsolatot, meg amúgy is, kicsit németes akcentusa van az angolomnak, szóval nem néznének ki. Hawaii... egyértelmű miért, a másik esetleg még New Jersey lenne, ott is ismerek egy magyar réteget, bátyám régi munkatársa o dolgozik biztonsági technikusként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!