Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadott, hogy a férfiak gyerekként viselkednek?
Rendre olvasok itt az oldalon olyan kérdéseket, amikben a férj jellemzésénél egy gyerekként viselkedő, kiszolgálásra szoruló embert írnak le.
A kérdezők leírásából is az tűnik ki, hogy ők normálisnak tartják ezt és kötelességüknek érzik, hogy még akkor is körbeugrálják a "férfit", amikor egyébként betegek, frissen szültek, stb - tehát inkább ők szorulnának kiszolgálásra.
Ez azért van, mert sokan a 20-as éveik közepe-vége felé bepánikolnak, és összejönnek az első jöttmenttel, aki az utukba akad, és ez általában egy diszfunkcionális anyuci-pici-fia. Épp ezért kellene az évek előrehaladtával egyre és egyre kritikusabbnak lenni, mert egyre kevesebb évünk van, amit elpazarolhatnánk. Ők még bírják, de ha majd a kapcsolatnak értelmet adó gyerekek kirepülnek a családi fészekből, akkor jön a feketeleves. Az ilyen nők hajlamosak a következő generáció életképtelen f@$ait kitermelni.
Másik megoldás: A pasi a porhintés mestere, mihelyt felcsinálta, ezáltal magához láncolta a zasszonyt, már nem kell úgy tennie, mint aki normális.
Na ez az,amit én se tudtam soha megérteni.
Mikor párkapcsolatot kerestem,amint kiderült,hogy anyja helyett anyja kell,hogy legyek dobtam.
És látom,h más nő meg ebben él és azt tartja cikinek,ha nincs pasija,pedig ez a helyzet sokkal cikibb szerintem.
Fú 2.ik válaszoló sosem felejtem el,mikor az egyik pasi jelöltem,akit az első találkozóm után már dobtam is állandóan hívogatott evvel a szöveggel,h nem ért engem,mert nekem van 1 gyerekem szóval inkább be kéne dobnom magamat neki,h megfogjam őt.
Ja persze van egy gyerekem és még egy teljesen kezelhetetlen,retardált felnőtt-gyereket fogok még majd megfogni a gyerekem mellé.
Miért mentek hozzá olyan pasihoz, akiről előre tudni lehet, hogy bántalmazni fog benneteket, kiszolgáltatja magát?
Á, hogy ő volt a "menő csávó"!
Akkor most csak tűrjetek!!!
A régi teljes családfenntartó szerepet nem tudják betölteni
(személy szerint nem is akarom,mert szeretek megállni a
saját lábamon), de a régi családfenntartónak járó
kiváltságokat követelik.
Na persze,amelyik igazi férfi azt imádom,de a heréket,akikből több van,mint régen no komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!