Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » WC használat párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WC használat párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk össze a párommal, nem pukizunk egymás előtt (nem érdekel hogy helyes e vagy sem) a kérdés az hogy szerintetek hogy lehetne a wc-t hangtalanítani? szerintem az oda való dolgok csak ránk tartoznak és nem egymásra...Mit gondoltok???

2014. jún. 16. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
91%

Most szidtam össze a kutyámat. Itt fekszik az asztal alatt és olyanokat eresztget, igaz csendben, hogy néha ki kell szaladnom levegőt venni.

Panelban otthon pedig minden szomszédról tudom mikor milyen az emésztése. Rekedése van-e, netán hasmarsja, vagy babgulyás volt e a menü, vagy szomszédaszony felfázott alulról és most sokat jár pisilni. De hát lakni kell valahol.

2014. jún. 18. 00:41
 62/66 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, ugye nem szexeltek? A nemi szerv mindenki magánügye, igaz?
2014. jún. 18. 01:17
 63/66 anonim ***** válasza:
98%
tényleg nőj fel!! ez nagyon gyerekes!! amúgy szted mi lesz ha meghallja h pisilsz vagy kakilsz? szted azt hiszi h te nem szoktál olyat? és ha hánysz pl? nem hiszem el h ez komoly kérdés ennyire nem lehet gáz valaki...
2014. jún. 18. 10:07
 64/66 anonim ***** válasza:
83%

Hangszigeteléssel. Amúgy meg sehogy.... ha megnyitod a vizet, az sem elég hangos, és ha nem fogod fel vödörrel vagy valamivel, még pocsékolsz is:)

Amúgy meg ez komoly? Én elhiszem hogy kényelmetlen...de azért szerintem túlzásba viszed az aggódást...

Az a megcsalásos hozzászólásod meg szánalmas volt...ami az apás szüléssel volt kapcsolatban.

Mi a férjemmel több mint 4 éve vagyunk együtt. Nem fingunk egymás orra alá szándékosan, hanem a fürdőszobában..de előfordult mindkettőnknél, hogy kicsúszott.. jót röhögtünk és ennyi. Meg ugye azt azért tudod hogy álmodban is fingasz, és azt is hallja! Úristen most mi lesz....

Böfögés nálunk nem gond... közös poén, hogy ilyenkor azt mondjuk hapci:) és ennyi. Engem ez nem zavar, és sokkal jobb elengedni magunkat itthon:) Az anyját otthon zavarta...vissza kellett fognia magát. Nálam nem.

A pisilés a férjemnek nem gond, ha én pl fekszem a kádban, simán bejön pisilni. Én ezt nem szoktam. Nagydolgot úgy szoktuk, hogy megkérjük a másikat hogy fáradjon be a nappaliba, és csukja be az ajtót...én pl simán megmondtam neki, amikor közvetlen utánam akart menni, hogy ha nem akar megfulladni várjon egy kicsit...de erre is azt mondta, hogy ugyan már... senki nem csinál rózsaillatút. Plusz az elmúlt évek alatt már hallottuk egymást fosni, hányni ... ilyen az élet.. normális emberek ezeken a dolgokon nem akadnak ki...

2014. jún. 18. 19:37
 65/66 anonim ***** válasza:
26%

Utólag elég nehéz wc-t hangtalanítani. Költözzetek olyan házba/lakásba, ahol a wc el van szeparálva. Minden modern házban két ajtó választja el a wc-t a szobáktól. Ez előírás, enélkül nem adnak építési engedélyt.

A távol keletiek is kényesek a hangokra, úgy tudom még a pisilésnél is. Nálunk olyan bidé ülőke van amin be lehet kapcsolni zenét. De szerintem csak pisiléshez elég nagy a hangereje.

Ami az apás szülést illeti, nem volt vele semmi rettenetes, már azon kívül, hogy leginkább annak örültem, hogy végre vége van. A feleségem fejénél álltam.

2014. jún. 18. 20:21
 66/66 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, kívánom, hogy legyen gyereked, és hányjon, fosson, pukizzon telibe, mint az emberek többségével ez meg is esik. Majd nem lesznek ilyen problémáid.
2014. jún. 20. 01:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!