Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » WC használat párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WC használat párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk össze a párommal, nem pukizunk egymás előtt (nem érdekel hogy helyes e vagy sem) a kérdés az hogy szerintetek hogy lehetne a wc-t hangtalanítani? szerintem az oda való dolgok csak ránk tartoznak és nem egymásra...Mit gondoltok???

2014. jún. 16. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
87%
Kizárt hogy az apás szülésen múljon. Minden férfi ismerősöm aki bent volt a szülésnél, állítja hogy élete legnagyobb élménye volt. Ha nem akarja direktben nézni, állhat anyuka fejénél, ennyi. Tudod, jóban, rosszban.
2014. jún. 17. 14:05
 52/66 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég, én egy nyugodt ember vagyok, de a legutolsó hozzászólásod nálam is kiverte a biztosítékot.

Ilyen finnyás embert régen láttam már, csoda, hogy eltudod viselni ezt a sok "undorító" embert magad körül.

Nyugtass meg, hogy ha majd egyszer rád jön a hányós vírus, és lábra állni is alig tudsz, elengeded a párod sörözni a haverokkal, ne kelljen végig néznie egy ilyen szörnyűséget...

És igen, éretlen vagy, nem egy kapcsolatra, hanem ámblokk.

A megoldás: Tegyél hangtompítót a fenekedre, és építs dupla falas budit...tudod, csak a biztonság kedvéért.

2014. jún. 17. 14:09
 53/66 A kérdező kommentje:
:D sok hülye, agyvérzést ne kapjatok :D
2014. jún. 17. 14:12
 54/66 anonim ***** válasza:
85%

házasok vagyunk és volt már olyan időszak amikor a párom vagy én hasmarsot kaptunk.Istenem egy kapcsolat abból áll hogy a másikat minden szempontból megismered.Ha prűd maradsz akkor sok minden kimarad és akkor házasság után jössz rá,hogy valamit nem kedvelsz benne de akkor már késő lesz.

Igen az első pár hónapban kicsit fura és szégyenli az ember de 1 év után azért röhejes...

2014. jún. 17. 14:53
 55/66 anonim ***** válasza:
100%
hát figyelj, mi 7 éve vagyunk együtt, 6,5 éve együtt is élünk. Mi sem pukizunk egymás előtt, de néha kiugrik. Ez van. A fürdő ráadásul olyan, hogy az ajtón alul és a falon van egy téglalap alakú rés, gondolom a "szellőzés" miatt (albérlet). Itt ugye nem csak a levegő, más is kijön. Hangok is. Először nagyon gátlásos voltam. Aztán ennyi idő után megtanultam, hogy sajnos van, aminek hangja van, ez van, nem tudsz vele mit csinálni, emberi dolog. Nem az orra alatt csinálom, legalább a WC-n engedd el magad.
2014. jún. 17. 16:22
 56/66 anonim ***** válasza:
80%
én a 3. oldal tetejénél nem bírtam tovább olvasni, mert elkapott a röhögés :D :D :D
2014. jún. 17. 16:28
 57/66 anonim ***** válasza:
88%
kérdező, pár hónap múlva rá fogsz jönni, hogy mennyire primitív vagy...
2014. jún. 17. 17:01
 58/66 anonim ***** válasza:
82%
Hát kedves kérdező nálunk nincsenek tabuk 8 éve vagyunk együtt abból 6 éve már hogy együtt élünk egy 2 szobás panelban és van hogy egymás után megyünk reggel nagy wc-re és még nem okozott törést a kapcsolatunkban. sőt volt már gennyel gyulladással járó csúnya betegségem és képzeld ő tisztította ki és kötözött át... És most hogy első babámat várom ő ragaszkodik hozzá hogy bent legyen ( persze ha nem szeretném tiszteletben tartja) nem fogja telibe nézni a szülést de ha kíváncsi engem az sem zavar ha a fejem végéből elsétál és megnézi. Sosem csalt még meg és nem is fog erre az életemet tenném fel. Majd megszokjátok hamar a helyzetet és nem lesz gond!!Ha igazán szeretitek egymást ilyen természetes emberi dolgok nem fogják tönkretenni a kapcsolatot!!!!
2014. jún. 17. 17:18
 59/66 anonim ***** válasza:
82%

Apas szules ebbol 3 otthon egyet o asszisztalt mert nem ert oda a szuleszno olyan gyors volt.

Hazassagunk tartosnak bizonyul 26 eve.

Es nincs amit meg ne eltunk volna at egymas elott.

Wc is gyerek pisi kaki hanyas utan egy puki mar eszre sem veszed.

2014. jún. 17. 21:00
 60/66 anonim ***** válasza:
85%
16 voltam, amikor a szüleim elmentek nyaralni kettesben, én otthon maradtam egy hétig, arra az időre az akkori barátom odaköltözött hozzánk (szüleim tudtak róla). Mindig megbeszéltük, hogy ki megy előbb WC-re, kinek sürgősebb. Pedig a legszégyenlősebb tinikoromban voltam, de vele minden természetes volt, utána még évekig együtt voltunk, és semmilyen területen nem okozott ez problémát. Ő volt az egyetlen, akivel minden bajomat (menstruáció, bélproblémák, hasonló ínyencségek) meg tudtam nyugodt szívvel osztani, és minden területen nagggyon jól működött :)
2014. jún. 17. 21:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!