Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » WC használat párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WC használat párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk össze a párommal, nem pukizunk egymás előtt (nem érdekel hogy helyes e vagy sem) a kérdés az hogy szerintetek hogy lehetne a wc-t hangtalanítani? szerintem az oda való dolgok csak ránk tartoznak és nem egymásra...Mit gondoltok???

2014. jún. 16. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
90%

Most nem kötekedésből, de az jutott eszembe hogy: eddig Te egyedül éltél? Egyedül nőttél fel? Vagy eddig nem zavart csak most a pároddal?

Minket valahogy ez a kérdés sose foglalkoztatott! :)

2014. jún. 16. 23:04
 12/66 anonim ***** válasza:
92%

Akkor te nem voltál kolis. :D Papírvékony falak, 4 szobatárs...

A zene a legegyszerűbb megoldás, ha ennyire frusztrál, de tényleg jobb lenne, ha megpróbálnád természetesnek venni (hiszen az), elvileg ő a lelkitársad, akivel bármit megoldhatsz, megbeszélhetsz. (feltételezem ezért költöztök össze) Ő is gondolkozik ezen a megoldáson, vagy őt nem zavarja?

2014. jún. 16. 23:05
 13/66 anonim ***** válasza:
63%
Járjál plázába? Ez a legkomolyabb. Ok, hogy nem egészséges visszatartani a dolgokat éjjel-nappal, de erre a részére ugye nem vagy kiváncsi. Ha te hallgatsz zenét, és nem a párod, akkor mindent fog hallani. Meg lehet beszélni, hogy mész wc-re, menjen addig a másik szobába, erkélyre, húzzon párnát a fejére, stb.
2014. jún. 16. 23:07
 14/66 anonim ***** válasza:
93%
Nem érettem sosem az ilyesmit. Simán lefekszetek a másikkal, össze taperoljátok egymás nemi szerveit, akár a szátokkal is, majdnem összeér a feneketek, de egymás előtt pukizni, vagy a wc hangjai az már illetlenség, és nem tartozik a másikra. Mik vannak...
2014. jún. 16. 23:08
 15/66 anonim ***** válasza:
85%

Egy éve vagyunk együtt...

És eddig egy lakatlan szigeten éltél egyedül?

2014. jún. 16. 23:13
 16/66 anonim ***** válasza:
95%

uristen.... komoly a ti kapcsolatotok???????

Ha egymas elott "pukizunk" ( khm...:D) akkor sincs baj.. soot. van ugy hogy o wc-zik en meg furdok na es? vagy en vagyok wc-n o meg furdik... ha igazi a kapcsolat akkor nem szamit a masik elott ha bofogsz,fingasz,hanysz,fosol,nagy wc-zel akarmi!!!!!!!!

2014. jún. 16. 23:38
 17/66 anonim ***** válasza:
92%
Mi halkan szarunk, de van hogy az ajtó nyitva marad.
2014. jún. 16. 23:42
 18/66 Gyémántlány ***** válasza:
100%
Nem kell erre annyira ráparázni. A WC az a hely, ahol ezeket a dolgokat intézed. A párod is. A szüleid is. Mindenki tudja, hogy mire való a mosdó, és mindenki használja is. Nincs abban semmi ciki, ahogy abban sincs, ha a konyhában eszel, vagy, ha az előszobában veted le a cipőd. Én megértem, hogy egymás előtt ne, mert kulturált emberek vagyunk, de az erre kijelölt helyiségben szerintem nyugodtan. Az teljesen normális. Úgyhogy csak lazán!
2014. jún. 16. 23:53
 19/66 anonim ***** válasza:
99%

Akkor olvasd el ezt a sztorit ami velem történt meg.

A párom születésnapját ünnepeltük. Több baráttal elmentünk a szokásos helyünkre, és ott ittunk, mulattunk. Én mivel soha nem iszom, de ez kivételes nap volt becsíptem egy kicsit, és a fiúk úgy döntöttek, hogy engem hazavisznek, ágyba zuhanok, ők meg tovább mennek bulizni. Hazavittek, én rögtön be is aludtam. Reggel kelek fel, a párom nincs mellettem, gondoltam vagy valamelyik haverjánál maradt, vagy még nem értek haza. Abban a hiszemben mozogtam a lakásban, hogy teljesen egyedül vagyok. Másnapos nem voltam, de a pia miatt felpuffadt a hasam, és fingógörcseim voltak. De nem számít. Egyedül vagyok..Így úgy ahogy volt olyan hangosan fingottam mintha egy katonai kürt szólalt volna meg. Többször, szinte egymás után. Erre mi történik? Előbb a párom feje bukik fel a nappali kanapé mögött, majd az egyik haver feje, majd a másiké. Mindenki otthon volt, és az én fingásomra ébredtek. Persze jött a nagy röhögés, és az, hogy nincs senki aki különb hangokat adott volna ki a seggével. Komolyan potyogott mindegyik srácnak a könnye a röhögéstől.

De ezzel nincs vége. 4 hónappal később nekem lett a szülinapom, és csináltak a srácok egy olyan képeslapot nekem amit ha kinyitok hangos fing szól :)

2014. jún. 16. 23:54
 20/66 A kérdező kommentje:
Hát köszi a sok értelmes és értelmetlen választ is:) Ez a legutóbbi nagyon aranyos, de irtó ciki!!!! :D Viszont ahhoz képest hogy mennyire természetes dolog ez több mint 20-an szóltatok hozzá :D ! Nem baj, én azért továbbra sem pukizom a párom társaságában de ti tegyétek nyugodtan, csak természetesen :D!
2014. jún. 16. 23:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!