Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
WC használat párkapcsolatban?
Most nem kötekedésből, de az jutott eszembe hogy: eddig Te egyedül éltél? Egyedül nőttél fel? Vagy eddig nem zavart csak most a pároddal?
Minket valahogy ez a kérdés sose foglalkoztatott! :)
Akkor te nem voltál kolis. :D Papírvékony falak, 4 szobatárs...
A zene a legegyszerűbb megoldás, ha ennyire frusztrál, de tényleg jobb lenne, ha megpróbálnád természetesnek venni (hiszen az), elvileg ő a lelkitársad, akivel bármit megoldhatsz, megbeszélhetsz. (feltételezem ezért költöztök össze) Ő is gondolkozik ezen a megoldáson, vagy őt nem zavarja?
Egy éve vagyunk együtt...
És eddig egy lakatlan szigeten éltél egyedül?
uristen.... komoly a ti kapcsolatotok???????
Ha egymas elott "pukizunk" ( khm...:D) akkor sincs baj.. soot. van ugy hogy o wc-zik en meg furdok na es? vagy en vagyok wc-n o meg furdik... ha igazi a kapcsolat akkor nem szamit a masik elott ha bofogsz,fingasz,hanysz,fosol,nagy wc-zel akarmi!!!!!!!!
Akkor olvasd el ezt a sztorit ami velem történt meg.
A párom születésnapját ünnepeltük. Több baráttal elmentünk a szokásos helyünkre, és ott ittunk, mulattunk. Én mivel soha nem iszom, de ez kivételes nap volt becsíptem egy kicsit, és a fiúk úgy döntöttek, hogy engem hazavisznek, ágyba zuhanok, ők meg tovább mennek bulizni. Hazavittek, én rögtön be is aludtam. Reggel kelek fel, a párom nincs mellettem, gondoltam vagy valamelyik haverjánál maradt, vagy még nem értek haza. Abban a hiszemben mozogtam a lakásban, hogy teljesen egyedül vagyok. Másnapos nem voltam, de a pia miatt felpuffadt a hasam, és fingógörcseim voltak. De nem számít. Egyedül vagyok..Így úgy ahogy volt olyan hangosan fingottam mintha egy katonai kürt szólalt volna meg. Többször, szinte egymás után. Erre mi történik? Előbb a párom feje bukik fel a nappali kanapé mögött, majd az egyik haver feje, majd a másiké. Mindenki otthon volt, és az én fingásomra ébredtek. Persze jött a nagy röhögés, és az, hogy nincs senki aki különb hangokat adott volna ki a seggével. Komolyan potyogott mindegyik srácnak a könnye a röhögéstől.
De ezzel nincs vége. 4 hónappal később nekem lett a szülinapom, és csináltak a srácok egy olyan képeslapot nekem amit ha kinyitok hangos fing szól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!