Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » WC használat párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WC használat párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk össze a párommal, nem pukizunk egymás előtt (nem érdekel hogy helyes e vagy sem) a kérdés az hogy szerintetek hogy lehetne a wc-t hangtalanítani? szerintem az oda való dolgok csak ránk tartoznak és nem egymásra...Mit gondoltok???

2014. jún. 16. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
65%

csak nagyon roviden: te egyszeruen prud vagy, 'nebancsvirag', es nem mellesleg eretlen ahhoz, hogy valakivel osszekosd az eletedet. mit csinalnal pl. a szagokkal, fel oraig nem mennel inkabb a wc-re, ha mas is volt elotted?

elegge burokban elhettel eddig, ha ezeket az apro dolgokat is kenyelmetlensegkent, szonyeg ala soprendokent eled meg.

2014. jún. 17. 00:00
 22/66 anonim ***** válasza:
98%

Hát én most elmondok valamit, nem lesz szép, de ez van.

Nem tudom, veletek hogy van, nekem a reggeli első pisivel elég sok fing kicsusszan, elég aktív a belem ilyenkor.

12-13 lehettem, amikor elmentem reggel pisilni. Panel, wc a konyha mellett. Konyha üres volt. Pisilek, közben jön pár fing. Kijövök a wc-ről, ott ül apám a konyhában, tátott szájjal, kerek szemmel, drámaian néz, aztán színpadiasan levágja a kenyeret az asztalra, és azt mondja nekem, hogy ez undorító volt, elment az étvágya.

Azóta mindig visszatartottam, ha finganom kellett, és ma már, akár vicces, akár nem, nem tudom, nem ÉRZEM a különbséget, ha kakilni kell, vagy csak fingani, úgyhogy mindkettőért a wc-re vonulok, és mindig ég a fejem, ha kijövök, még akkor is, ha egyedül vagyok.

2014. jún. 17. 00:13
 23/66 A kérdező kommentje:

És gondolom ettől még van párkapcsolatod.. vagy volt/lesz.

Sok ember elég undorító, vagy egyszerűen unintelligens tuskó azt hiszik hogy azért mert a testünkből jön, ezért az is természetes hogy mással meg kell osztani! Nem értik még a kérdést sem az a baj :D!

2014. jún. 17. 00:19
 24/66 anonim ***** válasza:
74%
Pont, nem értetted meg, amit a 26-os írt!
2014. jún. 17. 00:26
 25/66 anonim ***** válasza:
96%

"És gondolom ettől még van párkapcsolatod.. vagy volt/lesz."

Nem, de nem ezért.

2014. jún. 17. 00:32
 26/66 anonim ***** válasza:
90%

Nem értetted amit a 26-os mondani akart.

De mesélek én is valamit: A barátnőm húga olyan szégeynlős, hogy nem mer pukizni a családja előtt. És borzalmas hasfájásai vannak a visszatartás miatt. Hiába mondják neki, hogy ne szégyellje, mert csak komoly hasgörcsöket okoz így magának.

Persze itt pukizásról van szó, az szerintem belefér egy kapcswolatba, házasságba. Mi már az együttélés első hónapjaiban túllendültünk ezen. A wc-ben röcsögés nagydolognál az már más... Olyankor én is megkérem a párom, hogy menjen be zenét hallgatni a szobába, de van, amikor heccből direkt ott ül a konyhában (a fürdőszoba mellett van) :D

2014. jún. 17. 00:36
 27/66 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első pukim a párom előtt álmomban történt. Mi néha szunyálunk délután, én meg elaludtam a kanapén, miközben ő és a lakótársa (!) gépen játszottak. A saját fingásomra keltem fel. Én nem tudom hallották-e de ha igen, akkor úgy tettek, mintha nem ezért hálás vagyok :D

De mi már nem nagyon szégyenlősködünk, nem azt mondom oda kell fingani a másik orra alá, mert természetesen nem, de előbb utóbb ki fog csúszni.

2014. jún. 17. 00:46
 28/66 anonim ***** válasza:
76%

Én úgy intézem általában, hogy fürdés előtt, szerencsére nekem nem kell rögtön wcre rohannom amint rám jön. Ilyenkor teszek be zenét, mert fürdés alatt is hallgatni szoktam, sőt, általában a mosógép is megy.

Párom teljes lelki nyugalommal pukizik előttem, szoktunk viccelődni is, meg a wc-ajtót is nyitva hagyja néha, én meg rohanok a fürdőbe, akkor meg hoppá van:) Nem zavar abszolút, nem érzem ezt undorítónak, vagy ilyesmi, a szagok sem zavarnak, tehát simán megyek azután wcre, hogy ő éppen akkor jött ki, viszont az, hogy én ugyanígy elengedjem magam előtte, az valahogy nem megy, nem tudom miért. Talán mert a szüleim is így intézték a kis és nagy dolgaikat, így ezt szoktam meg (pedig amúgy volt meztelenkedés otthon, stb, szóval nem vagyunk prűd nebáncsvirágok ahogy az egyik előző válaszoló fogalmazott, sőt, én még régebben konkrétan trónoltam otthon a wcn, és félórát-órát ültem bent:D).

Meg fogod tudni oldani, ne csinálj ebből gondot, szerintem a zene a legjobb. Én állandóan azon aggódom, hogy a párom rámnyit, mert mostanában ezzel szórakozik:))

2014. jún. 17. 01:14
 29/66 anonim ***** válasza:
100%

Pukizni én sem szoktam a párom előtt direkt. Véletlen balesetek mindkettőnk részéről előfordultak már, de olyankor általában úgy teszünk, mintha nem történt volna semmi.

Talán kétszer fordult elő eddig olyan, hogy a párom megfeledkezett magáról, de az sem volt olyan ciki, nevettünk rajta.

WC-re nem járunk egymás előtt, az magánügy. De azontúl, hogy becsukjuk az ajtót, nem szoktunk más óvintézkedéseket tenni. Egyszer mentem be pisilni, amikor a párom zuhanyzott, mert sürgős volt.

2014. jún. 17. 01:45
 30/66 anonim ***** válasza:
79%

Szia.11éve vagyok a párommal,tudatosan még nem pukiztam előtte(álmomban lehet de az más)ő sem előttem,nem kellet megbeszélnünk nekünk igy természetes.

A wc az más dolog.Tudja hogy engem feszéjez a dolog igy mindig megoldjuk.Tudja hogy reggeli kv után szoktam elmenni igy ő addig bemegy a nappaliba tv-zni,vagy kimegy a kertbe locsolni stb.Probléma addig volt amig ezt meg nem beszéltük,mig szégyeltem neki szólni hogy el kellene mennem de úgy nem megy hogy ő szinte a wc-e ajtó melett fekszik.Fontos hogyha téged zavar vagy kellemetlen,akkor beszélj róla vele,mindenkinek más a jó.

2014. jún. 17. 07:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!