Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
WC használat párkapcsolatban?
Mi fiú és lány vagyunk, lakótársak. Nálunk van ajtó és vastag falak, de ha nem ilyen a lakás, akkor én ezeket tenném:
*megengedném a vizet, amíg vécézek, ha együtt van a fürdőszobával, ha nem, de mondjuk szomszédosak, akkor is működhet
*vinnék be laptopot, okostelót, ipadet valamit, és arról nyomatnék zenét vagy filmet hangosan
*akkor mennék vécére, ha a másik alszik/nincs otthon
*munkahelyen/suliban mennék el vécére
*eljárnék a közeli plázába vécére
vagy ami a legjobb: felnőnék.
Lehet zenét hallgatni a szobában, míg a másik wc-re megy.
Szerintem meg a "ránk"-ban mindketten benne vagyunk, nekünk nincsenek ilyen gátlásaink. Nem mondom, hogy rögtön, de fokozatosan kialakult. 3éve vagyunk együtt, nem tud olyat művelni egyikünk sem, ami a másikat zavarná. Az anyagcsere egy teljesen normális, természetes folyamat. Nem lehet a köv. 50 évben úgy tenni, mint ha nem létezne. Képtelenség.
én is ebben a helyzetben vagyok, 2 éve költöztünk össze, házasok is vagyunk. Én akkor szoktam, mikor nincs itthon, őt nem zavarja sztem, h hallom-e :)
23N
Úristen, mekkora baromságokat írt ez az 1-es!
A széklet ürítése, (nem akarom azt írni, hogy sz._ás), f!ngás az természetes dolog, nem kell szégyellni! Én amikor összejöttem a bnőmmel már 1 hét után mertem előtte, röhögtünk utána egyet, hogy fúj, de 1 perccel később már senki nem is emlékezett rá, meg nem tette szóvá.
Nem kell szégyellni, csak természetesen!
ma 22:53-nak
Te meg miért nem olvasod el rendesen amit az 1-es írt???
Mert akkor észrevennéd az utolsó mondatot, amiből rögtön felfogtad volna, hogy a tippjei iróníkus volt
Csak a szemedet nem verte ki. Idézem:
"vagy ami a legjobb: felnőnék."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!