Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás jele a párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Sokat lehet hallani ilyet: Évek óta megcsal, most derült ki.... Évekig csalt, most tudtam meg.... Én ezt nem értem, hogy lehet ezt sokáig csinálni, akár hetekig is, vagy csak pár alkalommal, hogy a másik ne vegyen észre semmit? Szerintetek tényleg ez olyan gyakori, hogy az egyik fél kettős életet él, közben otthon ennek semmi jele, a szex jól működik, a kapcsolat jónak tűnik, egyetértés van, semmi gyanús jel nincs, semmi nem utal arra, hogy egy harmadik is van a kapcsolatban......, mégis az egyik fél rendszeresen más karjaiban éli ki magát?
Vagy van jel, csak a megcsalt fél homokba dugja a fejét? Mi erről a meglátásotok?
Személyiség függő a dolog. Vannak férfiak akik jól érzik magukat tágabb kapcsolatban, így teljes az életük. Azért nem veszel észre semmit, mert számukra ez nem megcsalás és ha kérdezed őszintén állítja azt hogy szeret téged...
2013. aug. 14. 14:30
2/27 anonim válasza:
Másrészt az emberek nagyon rossz megfigyelők. Te pl. meg tudnád mondani, hogy pl. a munkatársad (vagy szomszédod, vagy akárki) tegnap milyen ruhában volt? Van, aki arra se figyel, akit nagyon szeret és egy háztaztásban él vele.
2013. aug. 14. 14:32
3/27 anonim válasza:
Ügyesen csinálja. Tud bánni az emberrel. Manipuláció.
2013. aug. 14. 14:39
4/27 anonim válasza:
Kényelmesség. Az ember nem nagyon szeretne tudomást venni az ilyen dolgokról, hiszen ez rá nézve sem éppen hízelgő. A veszekedés és a válás pedig macera.
A másik oldalon meg ott vannak azok, akik ok nélkül féltékenykednek éjjel-nappal.
2013. aug. 14. 14:42
5/27 anonim válasza:
Az érzelmi részét én sem nagyon értem, de a technikait igen.
Én kötetlen munkaidőben dolgozom, ha azt mondom a páromnak hogy nem 5ig dolgozok vagy hétvégén be kell ugranom, nem gyanús neki.
A másik, hogy néha elmegyünk egymás nélkül szórakozni. Ő sörözni meg lan-partira, én vásárolgatni vagy koktélozni. Igaz, ez nem olyan hogy heti 3x, de havonta 2x biztosan.
Ha ehhez jön hogy valaki 8-10 órát dolgozik, hazaesik és ott vannak a gyerekek, háztartás, túlóra, maszek stb, akkor lehet nem tűnik fel neki hogy a párja megváltozott.
2013. aug. 14. 14:43
6/27 anonim válasza:
Voltam hónapokig csalva,nem tűnt fel,utólag átgondolva se volt semmi gyanus.
Munkaidőben tette,randikat céges email cimmel bonyolitotta,munkaidőn kivül soha egy sms,telefon,semmi.
Ha nem töri tropára a kocsit az egyik randi alkalmával és kerül korházba,sosem jövök rá.
Szivtelenség vagy sem,még ott a kórházban kitettem,ápolgassa a szeretője,mire kiengedték,a,cuccai a szüleinél voltak.Szóval nem dugtam a fejem homokba és ilyesmik.
Van,aki tnyleg ügyesen csinálja sajnos.
2013. aug. 14. 14:45
7/27 anonim válasza:
Szerintem függ attól is, hogy a másiknak csak egy kósza kaland kell vagy folyamatos viszonya van. Ha csak kalandok kellenek azt könnyebb eltitkolni, mert folyamatosan változik a partner. Egyszer együtt vannak és már el is felejti. Ha viszonya van, akkor megvan a telefonszáma jöhet sms vagy hívás.
De ez csak az én véleményem és tuti, hogy vannak ellenpéldák is :)
2013. aug. 14. 14:50
8/27 anonim válasza:
Ritkuló szex később teljes szex elmaradás(pl.fél évenként egy).Akár női oldalról, akár pasi oldaláról. Csak kifelé élnek társadalmi életet, belül csend van, és témanélküliség.Kötelező érvényű kommunikáció és munkába való temetkezés.
2013. aug. 14. 15:02
9/27 anonim válasza:
Apám bevallotta anyámnak hogy amióta együtt élnek azóta csalja. Mindezt 24 év házasság után, mert lelkiismeretfurdalása lett. Kemény időszak volt. Ezután még 7 (!) évig adta anyám az újabb esélyt, az utolsót mIndig mire megkérte hogy költözzön el. Erre apám be akart költözni a kisebbik szobába :) de mondta anyu hogy a lakásból kell elmennie igy jelenleg a szeretőjével él már 1 éve. De nagyon nem akart elmenni otthonról. Senki nem gondolta volna róla, mindenki előtt kimutatta mennyire tökéletes a család, mennyire szerelmes stb. Én is büszke voltam mindig hogy milyen jó családom van, a barátaim is mindig megjegyezték milyen szerencsés vagyok hogy a szüleim együtt vannak. Eléggé összeomlott a kép, talán még mindig nem tudtam rendesen feldolgozni ezt az egészet. Amúgy nem hiszem hogy anyum volt a hibás, ő mindig hűséges volt az ok ami kiváltotta ezt állitólag az orálszex ( és lenyelés) anál hiánya és az arcra élvezés nem engedése volt. Milyen gáz már hogy tudok ilyenekről egyáltalán??? Sajnálom anyámat a mai napig mert el sem tudom képzelni mit élhetett ezek az évek alatt amig ráadásul próbálta helyrehozni a dolgokat.....
2013. aug. 14. 15:02
10/27 anonim válasza:
utolsó, azért anyád is gondolhatta volna, ha apád nem kapja meg a szexben azt amire szüksége van, akkor majd keresi másnál. nem mondom hogy ez normális, mert nem az, de kompromisszumot kellett volna kötni, nem csak kijelenteni hogy mit nem csinál, és apád ha tetszik ha nem, érje be vele. ebben az esetben inkább az a vérlázító szemétség, hogy huszon x évig csinálta, és kb már az első perctől, amikor még bőven lett volna más tisztességesebb útja az egész lerendezésének. azt viszont megértem, ha valakinek szar a szexuális élete egy házasságban és félrekacsingat, ha tényleg csak a szexről szól, és nincsenek benne érzelmek. sajnos az örök hűség a tündérmeséken kívül nem létezik, vagy ha mégis, az sosem önként vállalt valami, hanem kényszer hatása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!