Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalás jele a párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás jele a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sokat lehet hallani ilyet: Évek óta megcsal, most derült ki.... Évekig csalt, most tudtam meg.... Én ezt nem értem, hogy lehet ezt sokáig csinálni, akár hetekig is, vagy csak pár alkalommal, hogy a másik ne vegyen észre semmit? Szerintetek tényleg ez olyan gyakori, hogy az egyik fél kettős életet él, közben otthon ennek semmi jele, a szex jól működik, a kapcsolat jónak tűnik, egyetértés van, semmi gyanús jel nincs, semmi nem utal arra, hogy egy harmadik is van a kapcsolatban......, mégis az egyik fél rendszeresen más karjaiban éli ki magát?

Vagy van jel, csak a megcsalt fél homokba dugja a fejét? Mi erről a meglátásotok?

2013. aug. 14. 14:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer rám is hajtott egy pasi. Nagyon csinos és jóképű volt, talán ki is próbáltam volna vele, na de gyerekei és családja volt. És kérdeztem, hogy mit akar tőlem, nem jó otthon, problémák? És azt mondta nem minden jó, csak kalandot keres. Legalább őszinte volt, de nem vettem volna be, hogy minden szar. Beszélgettem vele egy ideig és megmondtam neki, hogy ne hari, ha független lennél és komoly kapcsit akarnál akkor randizhatnánk, de így felejts el. Azóta nem keresett.
2013. aug. 15. 12:57
 22/27 anonim ***** válasza:
51%

19-re:Igen épp ma írták az ide először belinkelt kérdésemnél,hogyha nem lenne stabil a kapcsolatunk,akkor nem is "merne" kitekintgetni.Van benne igazság.

Ez az,amit Én sem bírok felfogni:"Miért nem szakít akkor, és keres egy számára kielégítőbb kapcsolatot?" (Ezért is tettem fel a kérdést,hogy mire jó a tagadás!?) - Mert állítólag a "stabil kapcsolat a kielégítő" a másik csak mellékes.Én logikámmal is ütközik ez,ne aggódj.De a férfiak agya mondjuk eleve másképp működik,mint a nőké.

Az állandó lebukás elleni védekezést meg szerintem egy ideig még élvezik is (aki ilyet tesz feltételezem - ez is adrenalin és kaland),aztán meg meg is szokják és kb úgy lehet,mint ahogy az 1 Válaszolód is írja,hogy el is hiszik amit mondanak illetve LEHET,hogy az Ő agyukban ez igaz is!? Komoly....

Amiket meg hallasz innen-onnan az is teljesen emberfüggő,mert mint minden ember így minden kapcsolat más és más.Én például tudod kit csókolgatnék megszokásból,de biztos van ilyen is.

2013. aug. 15. 13:01
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Saját életemből tudok példát hozni: másfél éve van szeretőm a férjem mellett. Igaz csak havi 1-2 alkalommal tudunk találkozni, akkor is 3-4 órára maximum. A férjem semmit nem sejt ebből, a szexuális életünk jó, ugyanúgy törődök vele, mint rég, igaz én sose voltam szerelmes belé, tehát az érzéseim nem változtak, így a viselkedésem se sokat. A szerető tudja, hogy mikor kereshet, mikor nem, ezt tökéletesen tartja is. Ez a kulcs egyébként, diszkrét szerető mellett bármeddig lehet csinálni gyanú nélkül. Szerintem.
2013. aug. 15. 13:08
 24/27 anonim ***** válasza:

"Akik itt le"sekélyes"-ezik meg "egymás mellett" élőnek titulálják azok nyilván nem voltak még úgy megcsalva,de több válasz alapján is el kéne hinni,hogy nem csak "megérdemelten" van kitekintés."

A sekélyesség, egymás mellett élés nem egy hiba az egyszerűen vagy olyan vagy nem. Többnyire fel sem tűnik, csak ha úgy csendben magadban jobban átgondolod, hogy basszus tényleg nincs nagy mélység a kapcsolatunkban.

2013. aug. 15. 13:11
 25/27 anonim ***** válasza:
Az 1# válaszoló vagyok. Nem magamból indultam ki mikor azt írtam hogy vannak férfiak akik több hölgy társaságában érzik jól magukat és ez nekik így természetes..., viszont rám is illene mert jelenleg három lánnyal van úgymond komoly párkapcsolatom. Ebben nagyon nagy szerencsém van, mert nálam az első számú lány nehezen tudna a nyomomba szaladni bizonyos egészségügyi ok miatt, a másik távolabb él tőlem azért nem, a harmadikat elsősorban nem az érdekli hogy lehet e rajta kívül esetleg más...:)Tehát, nem azért csinálom ezt mert nekem jól esik, hiszen igen fárasztó keresztsztorikat kitalálni, facebook oldalakat szerkesztgetni alibiből együttlétek, randik, kirándulások után stb. Egyszerűen szeretném megtalálni bennük azt az egyet, azt aki a legjobb nekem. Sajnos 4 év után még nem tudtam dönteni, mert mindegyikőjüket szeretem valamiért. 38 leszek, családom még nincs, higgyétek el én is mint mindenki más nagyon szeretnék már egy normális kapcsolatot, ....és akkor majd lesz család is, addig viszont nem akarok.
2013. aug. 16. 23:35
 26/27 A kérdező kommentje:
25-ös, köszönöm az őszinteséged!:) Hasznos volt nekem, ez egy új megközelítése a dolognak! Ha találnál egy lányt, akibe egy személyben megvan minden, amire vágysz, gondolod, hogy hűséges tudnál maradni?
2013. aug. 16. 23:54
 27/27 anonim ***** válasza:
nem mindig észrevehetö
2014. márc. 22. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!