Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás jele a párkapcsolatban?
Sokat lehet hallani ilyet: Évek óta megcsal, most derült ki.... Évekig csalt, most tudtam meg.... Én ezt nem értem, hogy lehet ezt sokáig csinálni, akár hetekig is, vagy csak pár alkalommal, hogy a másik ne vegyen észre semmit? Szerintetek tényleg ez olyan gyakori, hogy az egyik fél kettős életet él, közben otthon ennek semmi jele, a szex jól működik, a kapcsolat jónak tűnik, egyetértés van, semmi gyanús jel nincs, semmi nem utal arra, hogy egy harmadik is van a kapcsolatban......, mégis az egyik fél rendszeresen más karjaiban éli ki magát?
Vagy van jel, csak a megcsalt fél homokba dugja a fejét? Mi erről a meglátásotok?
19-re:Igen épp ma írták az ide először belinkelt kérdésemnél,hogyha nem lenne stabil a kapcsolatunk,akkor nem is "merne" kitekintgetni.Van benne igazság.
Ez az,amit Én sem bírok felfogni:"Miért nem szakít akkor, és keres egy számára kielégítőbb kapcsolatot?" (Ezért is tettem fel a kérdést,hogy mire jó a tagadás!?) - Mert állítólag a "stabil kapcsolat a kielégítő" a másik csak mellékes.Én logikámmal is ütközik ez,ne aggódj.De a férfiak agya mondjuk eleve másképp működik,mint a nőké.
Az állandó lebukás elleni védekezést meg szerintem egy ideig még élvezik is (aki ilyet tesz feltételezem - ez is adrenalin és kaland),aztán meg meg is szokják és kb úgy lehet,mint ahogy az 1 Válaszolód is írja,hogy el is hiszik amit mondanak illetve LEHET,hogy az Ő agyukban ez igaz is!? Komoly....
Amiket meg hallasz innen-onnan az is teljesen emberfüggő,mert mint minden ember így minden kapcsolat más és más.Én például tudod kit csókolgatnék megszokásból,de biztos van ilyen is.
"Akik itt le"sekélyes"-ezik meg "egymás mellett" élőnek titulálják azok nyilván nem voltak még úgy megcsalva,de több válasz alapján is el kéne hinni,hogy nem csak "megérdemelten" van kitekintés."
A sekélyesség, egymás mellett élés nem egy hiba az egyszerűen vagy olyan vagy nem. Többnyire fel sem tűnik, csak ha úgy csendben magadban jobban átgondolod, hogy basszus tényleg nincs nagy mélység a kapcsolatunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!