Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérés! Hosszútávú párkapcsolatban élők hogy vagytok ezzel? (megcsalás téma)
Szóval, kétrét bontom a dolgot:
1. megcsaltátok-e már a párotokat?
2. ha megcsaltátok/vagy a jövőben megcsaljátok esetleg, elmondanátok-e neki?
3. Hány évesek vagytok, illetve milyen nemű vagy?
Még mielőtt bárki lehurrogna, soha nem csaltam meg senkit sem, még olyat sem, akibe soha nem voltam szerelmes. Kérek mindenkit, hogy senkit ne kezdjetek ki, aki esetleg igenleges választ ad az első kérdésre. A "minden pasi állat"-"minden csaj qrva" megállapításokat kéretik másmilyen topikba írni. Ha nincs ilyen, tedd fel kérdésnek:)
A kérdés oka, hogy elgondolkoztam picit, hogyha megcsalták/megcsalják az emberek a párjukat, miylen arányban mondják el.Illetve volt egy eset a barátnőmmel, ami még a mai napig nagyon gyanús nekem. Persze ez nem reprezentatív felmérés, nyilván semmilyen komoly dolgot nem fogok belőle leszűrni. Csak a kíváncsiság,na!
Köszi!
1, nem.
2, igen, elmondanám. persze nem húznám addig, hogy megcsalnám, már azelőtt szakítanék vele, hogy összejönnék valakivel. ez így emberi. de amúgy soha nem csalnám meg.
1.Nem csaltam meg soha senkit
2. Pont ezért nem is tudom mit csinálnék
3. 22/L
1. Nem.
2. Már álmodtam azt, hogy megcsaltam a barátom, és felébredéskor nagy bűntudatom volt. Álmomban közöltem a barátommal, úgyhogy élőben is ezt tenném.
3. L/18, F/23
Engem már csaltak meg, nem egyszer.
Mindig én jöttem rá, nem mondták el...
Ennyi.
38F.
1.Nem
2.Igen
3.?/F
Tisztelettel Pinokkió
1. nem, még senkit sem
2. nem tudom, nem biztos
3. én 23/L, ő 27/F
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat!
ma 20:26
Hogy derítetted ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!