Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves nő vagyok.3 éve élek a párommal, úgy érzem a kapcsolatunk válságba jutott. Mit tegyek?
Van egy pasi ismerősöm akivel viszont izzik a levegő közöttünk. Ő nem a hűség szobra, az összes barátnőjét eddig megcsalta valakivel. Viszont szexuálisan nagyon rá vagyok kattanva. (szerintem ő is rám) Mit tegyek hogy elfelejtsem, és a pasimra legyek így gerjedve, ahogy rá?A pasim tipikus családszerető pasi, benne meglehet bízni. Úgy érzem hogy az idő folyamán "elpapucsosodott". 3 év alatt egyszer sem voltunk étterembe, se moziba, mert "nincs rá pénz". Most lett kész a lakásunk,de még mindig nem vitt el sehova sem. Nem érzem őt olyan szenvedélyesnek, nem úgy néz rám ahogy a másik pasi. A barátommal kevés közös hobbink van, a másikkal több. Mit csináljak?? Nagyon ki vagyok készülve már idegileg!Állandóan a pasival álmodok, rá gondolok szex közben…
A másik pasi szerintem csak hülyít. Hogy tudnám meg, hogy van-e szándéka velem, vagy sem?
"A pasim tipikus családszerető pasi, benne meglehet bízni"
akkor mi jó nektek egyáltalán????????
14:55
Ne általánosíts, a kérdezőnek nem elég a bizalom meg a családszeretet az még nem jellemzi a maradék ~3,5 milliárd női egyedet.
"3 év alatt egyszer sem voltunk étterembe, se moziba, mert "nincs rá pénz"."
Ezt nem veszem be, 3 év alatt nem volt 3000Ft otok 1 mozifilmre?? Kizárt. Amúgy meg vannak olyan programok ahova nem kell pénz! Ezeket úgy nevezik hogy séta, városnézés, beszélgetés. Mindegyik ingyen kivitelezhető!
"3 év alatt egyszer sem voltunk étterembe, se moziba, mert "nincs rá pénz". Most lett kész a lakásunk,de még mindig nem vitt el sehova sem."
Te dolgozol,van munkahelyed?
Felajánlottad már,hogy meghívod te őt?
A lakás szerintem kicsit fontosabb,mint a mozi!
Ha készen van,jöhet a szórakozás!
Főzhetsz otthon is valami finomabb kaját,és gyertyát gyújtasz,majd romantikáztok,de neked kényelmesebb a párodat okolni mindenért,ugye?
Két emberen múlik.
Nem sajnállak,mert nem érdemled meg!
Mindenképp szakíts vele,nem érdemled te meg szegény pasit!
Egyből azon gondolkodik,hogy kiderítse,hogy bepucsíthat e a másik pasinak!
"Hogy tudnám meg, hogy van-e szándéka velem, vagy sem?"
Van akinek nem való a kényelmes élet,olyan pasi kéne a hozzád hasonlóaknak,csak a lecke kedvéért,aki nem hogy moziba,étterembe nem vinne,hanem lekeverne egy nagyot ha rinyálnál,és eszedbe sem jutna más facáról álmodozni!
Jól látod!
A másik pasinak csak a szexre kellenél,eltartani nem tartana el!
"Két emberen múlik"
ez a kulcsmondat
A pasiddal már beszéltél erről, vagy csak egyszerűbb egybél mást keresni?
Ha már nem szereted, hagyd ott, függetlenül attól, hogy mi lesz a másik sráccal. Legyél gerinces.
"Legyél gerinces."
Vannak olyan emberek,akik gerinc nélkül születnek!
A kérdező egy elkényelmesedett szajha,aki azt várja,hogy ajnározzák,ide oda vigyék,de persze a pasi fizessen!
Azt is el tudom képzelni,hogy még munkahelye sincs,csak rinyál,de a potya kolbász az kéne,azt azért nem veti meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!