Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzem, hogy a szakítás felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzem, hogy a szakítás felé tart a kapcsolatunk a párommal. Én szeretem őt. Hogyan lehet egy ilyet érzelmileg lezárni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 10:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne
2012. okt. 1. 10:09
 2/12 anonim ***** válasza:

1. ha te szereted őt, akkor miért akarod lezárni?

2. ha szereted akkor ne lezárni akard hanem megmenteni

3. ha nagyon le akarod zárni, akkor ezt majd az idő lezárja, várni kell, és idővel elfelejted, esetleg másvalaki szeretete elfelejteti veled.

Személyes véleményem, tanácsom: mentsd a menthetőt, ha tényleg őszintén szereted őt!

3/12 anonim ***** válasza:
0%
Hozd össze a legjobb barátnöddel!...:)))
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó ennél rosszabb tanácsot rég olvastam ha komolyan gondoltad..
2012. okt. 1. 10:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Igazad van, vicc volt, erre a kérdésre:

Hogyan lehet egy ilyet érzelmileg lezárni?

2012. okt. 1. 10:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Először is próbáld megmenteni. Ha nem megy, üljetek le, beszélgessetek egy nagyon és a beszélgetésnél még mindig helyrejöhet, ha ott sem akkor zárjátok le, értelmesen, sárdobálás nélkül.
2012. okt. 1. 10:28
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Kelleni fog hozzá, érzelmi zár. Nem könnyű beszerezni. És érzelmi zárhoz való érzelmi kulcs, amit utána bedobhatsz a Dunába. Ezt maximum már csak érzelmi flex-szel tudod kinyitni utána.
2012. okt. 1. 10:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Azoknak, akik nem értenék, mondom, hogy én is voltam hasonló helyzetben. Hónapokig nyűglődtem azon, hogy szakítani kéne, de sose voltam hozzá elég erős. Néha a szív nem engedelmeskedik a józan észnek. Néha meg fordítva van, az ész az erősebb.

Érzelmileg hogyan lehet lezárni? Temetkezz bele a munkába, vagy ha még sulis vagy, a tanulásba. Mindig kösd le magad valamivel. Aztán idővel majd úgyis enyhül.

2012. okt. 1. 11:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Dettó ugyan ebben a helyzetben vagyok mint te. Annyit tudok tanácsolni hogy ha szereted ne lezárni akard ha nem próbáld megmenteni. Nem tudom milyen hosszú lehet a kapcsolatod nekem pl 3 éves. Szal emiatt nem is akarom hogy szakítás legyen a vége. Én legalábbis mindent megpróbálok hogy ne így legyen. Tedd te is ezt. Sok szerencsét!

21/F

2012. okt. 1. 11:20
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Utolsó, elég hosszú a kapcsolat ahhoz, hogy ne akarjuk veszni hagyni, de sajnos nem csak rajtam múlik, és a körülmények meg nem túl kedvezőek....
2012. okt. 1. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!