Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzem, hogy a szakítás felé tart a kapcsolatunk a párommal. Én szeretem őt. Hogyan lehet egy ilyet érzelmileg lezárni?
1. ha te szereted őt, akkor miért akarod lezárni?
2. ha szereted akkor ne lezárni akard hanem megmenteni
3. ha nagyon le akarod zárni, akkor ezt majd az idő lezárja, várni kell, és idővel elfelejted, esetleg másvalaki szeretete elfelejteti veled.
Személyes véleményem, tanácsom: mentsd a menthetőt, ha tényleg őszintén szereted őt!
Igazad van, vicc volt, erre a kérdésre:
Hogyan lehet egy ilyet érzelmileg lezárni?
Azoknak, akik nem értenék, mondom, hogy én is voltam hasonló helyzetben. Hónapokig nyűglődtem azon, hogy szakítani kéne, de sose voltam hozzá elég erős. Néha a szív nem engedelmeskedik a józan észnek. Néha meg fordítva van, az ész az erősebb.
Érzelmileg hogyan lehet lezárni? Temetkezz bele a munkába, vagy ha még sulis vagy, a tanulásba. Mindig kösd le magad valamivel. Aztán idővel majd úgyis enyhül.
Dettó ugyan ebben a helyzetben vagyok mint te. Annyit tudok tanácsolni hogy ha szereted ne lezárni akard ha nem próbáld megmenteni. Nem tudom milyen hosszú lehet a kapcsolatod nekem pl 3 éves. Szal emiatt nem is akarom hogy szakítás legyen a vége. Én legalábbis mindent megpróbálok hogy ne így legyen. Tedd te is ezt. Sok szerencsét!
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!