Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de a kapcsolatunk nem jó. Szakítás vagy rendbehozás?
Szeretjük egymást tényleg, átrágtuk magunkat a problémán már vagy 100x, de ő semmit sem tett a megldása érdekében.
Most adtam neki egy utolsó esélyt és nagyon teper.. Viszont így meg azt érzem, hogy csak azért teper, mert nagyon közel állok a szakításhoz. Nem pedig azért, mert ő is ezt akarja.
Pl sok sms-t ír, hogy gondol rám, pénteken el akar vinni étterembe vacsizni..
Szerintetek?
rendbehozásra voksolok.
amugy mit vársz mikor kaparjon? nem akarja elveszíteni a kapcsolatot, nem akar elveszíteni TÉGED!!! ezért kapar, ezért hajt most annyira. maradj kapcsolatban, nézd meg hátha változik tartósan. ha megint olyan semmilyen lesz a kapcsolat felé akkor határozd el magad. kérdezd meg hogy tényleg csak akkor teszel a kapcsolatért amikor szakítás közelben érzed az egészet? és akkor beszélgetés függvényében ahogy jónak látod kapcsolat marad vagy bemondod neki hogy akkor vége, szakítás. már kaparni is késő...
Csak már lassan fél éve megy ez, annyiszor megbeszéltük, hogy ő is tenni fog valamit, most nagy a változás így hirtelen..
Nem akarok tovább húzni az időmet, lépni akarok. A lépés lehet, hogy a szakítás lesz :(
Szerintem megér egy újrakezdést!!
Érted teper, mert szeret! De ha később ismét le fog tojni, akkor leves...
De ha most tud teperni, fél éven miért nem tepert?
Nem is vártam soha arra, hogy elvigyem vacsizni, elég lenne pár bók, kedvesség, egy csokor rózsa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!