Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de a kapcsolatunk nem jó. Szakítás vagy rendbehozás?
Szeretjük egymást tényleg, átrágtuk magunkat a problémán már vagy 100x, de ő semmit sem tett a megldása érdekében.
Most adtam neki egy utolsó esélyt és nagyon teper.. Viszont így meg azt érzem, hogy csak azért teper, mert nagyon közel állok a szakításhoz. Nem pedig azért, mert ő is ezt akarja.
Pl sok sms-t ír, hogy gondol rám, pénteken el akar vinni étterembe vacsizni..
Szerintetek?
De miért mindig nekem kell tenni a kapcsolatunkért???
A fél évben és igyekeztem nagyon, meg is szüntettem a probléma rám eső részét, de az ő része még mindig ott van, én nem tudom megoldani egyedül.
És nem az a baj, hogy unalmas a kapcsolatunk, mert nem az.
ha rájöttél a válaszra, mond el nekem is.
előző kommentem nyitó mondatát ismételvén.
üdvözöllek a klubban :/
Őszintén szólva nem tudom mi a bajod.
Arra vártál eddig, hogy tegyen valamit a kapcsolatotokért. Most megteszi, teper érted, mert fontos neki a kapcsolat.
Igen, benne van a pakliban, hogy később elkényelmesedik, de nem kéne előre temetni mindent.
Miért mindig te tégy a kapcsolatotokért? Ha most a srác is tesz valamit, örülj ennek, ne durcázz. Ha tényleg szereted, akkor rájössz, hogy még jobban inspirálod, ha olyat teszel, amivel megmutatod, hogy tényleg érdemes együtt maradnotok: elmentek közösen valahova, veszel egy szép, új fehérneműt.
Egy kapcsolat két emberen áll. Oké, rosszul esett, hogy EDDIG nem tett bele annyit, mint te, de mostmár beletesz. Ha te vonulsz ki pont most durcásan, akkor megint nem lesz egyensúly megint rossz irányba fog elmenni minden.
Ha tényleg szeretitek egymást, akkor össze kell tartani és ezt megbecsülni mert manapság az igazi, őszinte szeretet ritka. A "majd lesz másik" sokszor nem célravezető, sok pasi akkor is sz*rna bele a dologba, ha azt mondanád h szakítasz.
Úgyhogy, hagyd ezt a negatív hozzáállást és légy boldog, amíg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!