Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 27 éves nő vagyok.3 éve élek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves nő vagyok.3 éve élek a párommal, úgy érzem a kapcsolatunk válságba jutott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy pasi ismerősöm akivel viszont izzik a levegő közöttünk. Ő nem a hűség szobra, az összes barátnőjét eddig megcsalta valakivel. Viszont szexuálisan nagyon rá vagyok kattanva. (szerintem ő is rám) Mit tegyek hogy elfelejtsem, és a pasimra legyek így gerjedve, ahogy rá?A pasim tipikus családszerető pasi, benne meglehet bízni. Úgy érzem hogy az idő folyamán "elpapucsosodott". 3 év alatt egyszer sem voltunk étterembe, se moziba, mert "nincs rá pénz". Most lett kész a lakásunk,de még mindig nem vitt el sehova sem. Nem érzem őt olyan szenvedélyesnek, nem úgy néz rám ahogy a másik pasi. A barátommal kevés közös hobbink van, a másikkal több. Mit csináljak?? Nagyon ki vagyok készülve már idegileg!Állandóan a pasival álmodok, rá gondolok szex közben…

A másik pasi szerintem csak hülyít. Hogy tudnám meg, hogy van-e szándéka velem, vagy sem?

2012. okt. 15. 14:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"A pasim tipikus családszerető pasi, benne meglehet bízni"

Tudod mit édes?

Ha ez nem kell neked,hagyd ott,ne csald meg,ne hazudozz neki!

Próbálkozz be a másiknál,akinél csak egy X leszel a falom :D

Tedd meg!

Aztán pár hét,és jön az újabb,te meg ne foglald a helyet,csak előmelegítetted!

2012. okt. 15. 15:31
 12/23 anonim ***** válasza:

Igen, nagy a valószínűsége, hogy a másik pasi csak hülyít és maximum szexre kellenél neki.

A pároddal meg úgy néz ki, nem nagyon illetek össze, más az életviteletek, mások az igényeitek, innen úgy jött le, hogy szinte már semmit nem élvezel vele, nincs közös szórakozásotok, sőt lehet, még szexuálisan sem passzoltok, különben nem hinném, hogy ennyire rákattantál volna valaki másra. Ráadásul más típusú is a párod, ő a biztos jövőre alapoz, te meg még szórakoznál egy kicsit. Lehet, ezt is kéne: eladni azt a közös lakást és mindketten egy kicsit hozzátok hasonlóbb felfogású párt keresni, mert ha már most ennyire nem működik, mi lesz később?

2012. okt. 15. 15:38
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

"A pasim tipikus családszerető pasi, benne meglehet bízni."

Te rohadt ordas ri.ngyó, nem szégyelled magad? Kell a biztos háttér, de közben dugatnád magad a falu bikájával! Hogy sülne ki a két szemed...

2012. okt. 15. 15:39
 14/23 anonim ***** válasza:
46%

Vegyetek már vissza a hangotokból, pontosan tudja, hogy mi a pálya és nem azért jött ide, hogy kioktassátok, hanem hogy segítsetek neki. Ha meg nem így van, akkor sincs jogotok egyből lehordani a másikat egy 10 soros poszt alapján, aminél a valóság ezerszer árnyaltabb. Azt kérdi, hogy mit kell tennie, hogy elfelejtse és a pasijára legyen úgy rágerjedve, mint a másikra. Tehát a pasijával akar maradni, de össze van zavarodva és nem lát tisztán. Tanuljatok meg szöveget értelmezni a saját anyanyelveteken! (akinek nem inge...)

Amúgy itt szerintem csak egy mély és őszinte beszélgetés segíthet, mert ha tényleg csak annyi a baj, hogy nem nincs élet a kapcsolatban, akkor ezen lehet könnyen csiszolni. Ha a másik ennyire ki tud zökkenteni, akkor viszont itt komolyabb gondok is felmerülnek, lehet, hogy nem is szeretted a mostanit soha és erre most jössz rá. Nem lehet valakit csak azért szeretni, mert családszerető és megbízható. Ezek nagyon jó tulajdonságok, de magukban nem biztos, hogy elegendőek. Ha ez van, szakíts és érezd magad jól a másikkal, de nem számíts tőle semmi komolyra. Magyarul a két szék közül tuti, hogy a földre fogsz esni, de ez esélyt ad majd, hogy találj egy hozzád illőbbet.

2012. okt. 15. 15:53
 15/23 anonim ***** válasza:

"Azt kérdi, hogy mit kell tennie, hogy elfelejtse és a pasijára legyen úgy rágerjedve, mint a másikra."

Aha,igazad van,ja!

Aztán meg ezt! "Hogy tudnám meg, hogy van-e szándéka velem, vagy sem?"

Miért érdekli,hogy van e szándéka,vagy sem?

Ha annyira a párjával szeretne maradni,ellen tudna állni!

Lehet hogy igazad van,és nem akarja elhagyni,mert kitartja a p.csáját,amíg ő a potya kolbászon gondolkodik.

2012. okt. 15. 16:23
 16/23 anonim ***** válasza:

"A válasz 31%-ban hasznosnak tűnik"

tehát szerintem nincs igazad!

2012. okt. 15. 16:35
 17/23 anonim ***** válasza:
Az hát. A nőknek nem elég a hűség, nekik a sokat használt eres kell. R*banc vagy kérdező.
2012. okt. 15. 16:50
 18/23 anonim ***** válasza:
a pasi milyen idős?
2012. okt. 15. 17:31
 19/23 anonim ***** válasza:
15 és 16! Kerültek már annyian ehhez hasonló szituációba és szemrebbenés nélkül félreléptek. Még többen ehelyett rendbetették a dolgaikat. De ne mondja nekem senki, hogy az utóbbiak magukban nem vívódtak eleget, mikor ilyen helyzetben voltak. Van akinek sikerült és van akinek nem. A kérdező attól még nem rib@nc, hogy ilyeneket kérdez és megérdemli - akár lepontoztok akár nem - hogy normális hangon, de legalább tárgyilagosan beszéljetek vele.
2012. okt. 15. 18:18
 20/23 anonim ***** válasza:

hát ha rágondolsz szex közbe az elég fos lesz hosszútávon én szerintem.......

randizz vele egyet oszt derítsd ki

am nem szirmai vagy? xD mert ha te vagy a szomszéd nő, elég szexi vagy :D

F19

2012. okt. 15. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!