Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Egyetem a kapcsolatunk rovására menne? (távolság)

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, van egy 22 éves barátom, már több, mint másfél éve vagyunk együtt.

Jövőre leszek végzős, itt az ideje lassan elgondolkoznom, hova is szeretnék menni tanulni.

Mivel Miskolci vagyok, így ide is fogok jelentkezni. De az a baj, hogy itt nincs meg az a képzés, amit elképzeltem magamnak. (dietetika,a Semmelweis-en van, oda még elmennék)

Budapest-Debrecen jöhet szóba, más egyetem nem.

Mondtam a barátomnak ezt, és ő azt mondta, ő nem fogja útját állni a tanulásomnak, oda menjek ahova szeretnék.

Elhiszem, amit mondott, de régebben mindig azt mondta hogy előbb utóbb szakítanánk, mert nem bírná (ő) a távolságot, meg biztos összeszednék valakit magamnak az egyetemen, bulikban, koliban, stb... De mondtam neki, hogy ne csinálja már ezt, tudja nagyon jól milyen típus vagyok, és nem az, aki megcsalná a párját.

Egy jó barátjának pedig azt mondta, akit én is ismerek, hogy bárhová is megyek tanulni, ő utánam jönne, nem hagyná annyiban. Nekem meg teljesen az ellentetjét mondja. :/

Miért?

2012. okt. 7. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
Attól függ milyen időközönként tudnátok találkozni, de ha már most amiatt aggódik, hogy valaki mást összeszedsz, akkor bizony nehéz dolgotok lesz és nem fogjátok sokáig húzni.
2012. okt. 7. 13:52
 2/3 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle magától, hogy ezt hallottad és nagyon jól esett, és hogy akkor most mivan?
2012. okt. 7. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyire biztos megrontja majd a kapcsolatotokat, de ha elég erős alapokon áll, akkor túl lesztek a kezdeti nehézségen és aztán megtanuljátok jól kezelni az új helyzetet.
2012. okt. 7. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!