Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
WC használat párkapcsolatban?
és ha kiszalad egy galamb, akkor mi van?
mi elvicceljük és kész. emberek vagyunk, ha terhes/beteg leszel és hánysz egész reggel akkor majd ne legyen melletted?
Maximálisan egyetértek ezzel a hozzászólással:
"Nem érettem sosem az ilyesmit. Simán lefekszetek a másikkal, össze taperoljátok egymás nemi szerveit, akár a szátokkal is, majdnem összeér a feneketek, de egymás előtt pukizni, vagy a wc hangjai az már illetlenség, és nem tartozik a másikra. Mik vannak..."
A testembe engedem a férjem, a testnedveink is érintkeznek, akkor pont attól kelljen szégyenkeznem, hogy hallja, ahogy pisilek?
Én nem szoktam az orra alá engedni a bélgázokat nyilván, kimegyek a mosdóba ilyenkor, de úgyis hallja. Azért megyek ki, hogy a szagokat ne érezze. Ennyi szerintem bőven elég egy egészséges párkapcsolatban.
Amikor valamelyikünk fürdik, a másik nyugodtan használja a vécét. Illatosítót is lehet használni, de a hangok abszolút természetesek.
Én olyan furcsának tartom egy tartós párkapcsolatban az ilyen szermérmeskedést...
Már elnézést, de például amikor hátulról vagyunk együtt, ott az orra előtt a fenéknyílásom, most takarjam le esetleg? Mert magánügy?
Mi hosszú évek óta együtt vagyunk, együtt is élünk egy éve. Mivel én többet vagyok itthon, simán megoldom akkor amikor ő nincs itthon. Ha mégis olyankor jön rám amikor itthon van, akkor meg nem csinálok belőle problémát.
A barátom nem zavartatja magát,néha be is jelenti előre, erről próbálom leszoktatni.
Szerintem kétszer hallott pukizni 5 év alatt. Direkt nem nyomom az orra alá, és szerencsére ő sem.
Ő pasi, így simán megy neki.
Nekem nem - alapból utálom, ha hallják, meg otthon baj volt, ment a pofavágás miatta, így rendesen székrekedéses lettem -, de elintézem akkor, mikor nincs itthon, vagy reggel a plázában (általában kb. addigra hat a kávé).
Kedves kérdező!
nem kell neked apás szülés...téged anélkül is megcsalnak majd........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!