Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » WC használat párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WC használat párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk össze a párommal, nem pukizunk egymás előtt (nem érdekel hogy helyes e vagy sem) a kérdés az hogy szerintetek hogy lehetne a wc-t hangtalanítani? szerintem az oda való dolgok csak ránk tartoznak és nem egymásra...Mit gondoltok???

2014. jún. 16. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
100%
Na és mi van az alvás közbeni pukival? Álmában olyanokat ereget az ember a tudta nélkül... te is meg ő is. Amúgy ebből nem kell ügyet csinálni, az ember bármikor elengedhet egy galambot. És hidd el nekem tényleg igaz a mondás, hogy a halk puki az bizony sokkal büdösebb, mint egy hangosabb. Érdemes kimenni erkélyre vagy a kertbe, ha pedig a WC-n teszed akkor meg tényleg helyén van a dolog.
2014. jún. 17. 12:21
 42/66 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret, a fingóddal együtt szeret!! :D :D :D
2014. jún. 17. 12:23
 43/66 anonim ***** válasza:
96%

és ha kiszalad egy galamb, akkor mi van?

mi elvicceljük és kész. emberek vagyunk, ha terhes/beteg leszel és hánysz egész reggel akkor majd ne legyen melletted?

2014. jún. 17. 12:25
 44/66 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs ilyen gond egyszerűen azért, mert a pottyantóst használjuk az udvar végében. Onnan nem szűrődnek a zajok.
2014. jún. 17. 12:28
 45/66 anonim ***** válasza:
100%

Maximálisan egyetértek ezzel a hozzászólással:

"Nem érettem sosem az ilyesmit. Simán lefekszetek a másikkal, össze taperoljátok egymás nemi szerveit, akár a szátokkal is, majdnem összeér a feneketek, de egymás előtt pukizni, vagy a wc hangjai az már illetlenség, és nem tartozik a másikra. Mik vannak..."

A testembe engedem a férjem, a testnedveink is érintkeznek, akkor pont attól kelljen szégyenkeznem, hogy hallja, ahogy pisilek?

Én nem szoktam az orra alá engedni a bélgázokat nyilván, kimegyek a mosdóba ilyenkor, de úgyis hallja. Azért megyek ki, hogy a szagokat ne érezze. Ennyi szerintem bőven elég egy egészséges párkapcsolatban.

Amikor valamelyikünk fürdik, a másik nyugodtan használja a vécét. Illatosítót is lehet használni, de a hangok abszolút természetesek.

Én olyan furcsának tartom egy tartós párkapcsolatban az ilyen szermérmeskedést...

Már elnézést, de például amikor hátulról vagyunk együtt, ott az orra előtt a fenéknyílásom, most takarjam le esetleg? Mert magánügy?

2014. jún. 17. 12:39
 46/66 anonim ***** válasza:
100%

Mi hosszú évek óta együtt vagyunk, együtt is élünk egy éve. Mivel én többet vagyok itthon, simán megoldom akkor amikor ő nincs itthon. Ha mégis olyankor jön rám amikor itthon van, akkor meg nem csinálok belőle problémát.

A barátom nem zavartatja magát,néha be is jelenti előre, erről próbálom leszoktatni.

Szerintem kétszer hallott pukizni 5 év alatt. Direkt nem nyomom az orra alá, és szerencsére ő sem.

2014. jún. 17. 12:43
 47/66 anonim ***** válasza:
94%
2014. jún. 17. 12:57
 48/66 A kérdező kommentje:
Na az apás szülés a másik! És csodálkoznak ezek a nők hogy 80-90%át megcsalják éven belül! Valahogy én sem kívánnálak utána! Régen sem intézték ezt egymás előtt, nem ez a megható hanem az hogy 10-20 év múlva is ugyanolyan szeretetben nevelitek a gyereket és szeretitek egymást is!
2014. jún. 17. 13:19
 49/66 anonim ***** válasza:
39%

Ő pasi, így simán megy neki.

Nekem nem - alapból utálom, ha hallják, meg otthon baj volt, ment a pofavágás miatta, így rendesen székrekedéses lettem -, de elintézem akkor, mikor nincs itthon, vagy reggel a plázában (általában kb. addigra hat a kávé).

2014. jún. 17. 13:21
 50/66 anonim ***** válasza:
82%

Kedves kérdező!

nem kell neked apás szülés...téged anélkül is megcsalnak majd........

2014. jún. 17. 13:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!