Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem meg akar alázni egy férfit. Mi a véleményetek, mit kellene tennem?
Ez egy bonyolult és kínos ügy, az ismerőseimmel nem is merem megosztani, ezért vagyok most itt.
8 éve vagyunk házasok a feleségemmel és eddig minden rendben van köztünk. Egy munkatársa fülig szerelmes belé, mióta felvették, ez kb. másfél év. Nem zavar a dolog, bízom a feleségemben és jót is tesz a hiúságomnak, hogy sokaknak tetszik, mégis csak az enyém. A feleségem mindig becsületesen el is mondja, hogy aznap mivel udvarolt a másik. Most viszont olyat vett a fejébe, amire nemigen találok szavakat. Elkezdte azt játszani, hogy enged a csábításnak, fogadja a bókokat, viszonozza a jelzéseket és mindezt azért, hogy mikor a férfi azt hiszi, hogy szabad az út a lába közé, akkor elmondja, hogy végig csak szórakozott vele. Nap mint nap elújságolja, hogy aznap hogyan hülyítette szerencsétlent. Úgy viselkedik, mint egy nagyon gonosz középiskolás csitri. Nem tudom mire vélni a dolgot. Őszintén szólva azt sem tudom, hogy mit kellene éreznem, annyira lehetetlen ez az egész szituáció.
engem is szivatott egy pár most meg meghivak az esküvőjükre.a főnököm meg megaláz ha kimerek lépni. azt mondta a pár csak egy bábu voltam egy eszköz nekik hogy a főnökön bosszut áljanak mert az zaklatta őket sms be. én pedig csak egy eszköz voltam.
ebbe a világba azok érvényesülnek akik gátlástalul hazudnak.nem szabadna naívnak lenni és nagyot álmodni.
Elválni egy ilyen - már megbocsáss, de az - piroskázó r..nctól, mielőtt téged és a leendő vagy már meglevő gyerekeidet teszi tönkre.
Aki szereti a férjét és hűséges hozzá az nem hülyít mást, és nem akar sem alázni, sem gyűlölködni, sem tenni az agyát előtte. Az a pasi sem egészen komplett, aki egy férjes asszonyba szeret bele, és azt hiszi, hogy van nála valami komolyabb esélye - értsd: pár numerán kívül -, de ha ezt a vágyat és rózsaszín ködvárat a nő még bátorítja is, azért, hogy aztán a szeme közé nevessen és megalázza - az már nagyfokú aljasság. (Az ilyenek vége szokott pl. az lenni, hogy a pasi kissé megkattan és egy szép csöndes este elkapja a nőt. És a nő nagyon örülhet, ha ez a pasi csak megerőszakolja és dagadtra veri, de nem öli meg.)
Mondd, jó érzés ilyen erkölcsiségű emberrel élned? Nem, nem arra értem az erkölcsiségét, hogy piroskázó sz--jha, hanem arra, hogy a férfigyűlölete akkora (tipikus neurotikus hisztérika), hogy ezt azon veri le, aki a legkevésbé érdemli meg:
a./ rajtad, mert hűsges vagy, szereted, és őt választottad,
b./ a szerelemes munkatárson, aki szereti, de a nejed csak aljaskodik vele.
Én először beszélnék e kedves nejem fejével, és ha nem fejezi be ezt a mocskos kis játszmát, akkor azonnal és fénysebességgel elválnék tőle és keresnék egy terapeutát (hogy legközelebb ne szívjak be egy hasonló nőt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!