Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem meg akar alázni egy férfit. Mi a véleményetek, mit kellene tennem?
Ez egy bonyolult és kínos ügy, az ismerőseimmel nem is merem megosztani, ezért vagyok most itt.
8 éve vagyunk házasok a feleségemmel és eddig minden rendben van köztünk. Egy munkatársa fülig szerelmes belé, mióta felvették, ez kb. másfél év. Nem zavar a dolog, bízom a feleségemben és jót is tesz a hiúságomnak, hogy sokaknak tetszik, mégis csak az enyém. A feleségem mindig becsületesen el is mondja, hogy aznap mivel udvarolt a másik. Most viszont olyat vett a fejébe, amire nemigen találok szavakat. Elkezdte azt játszani, hogy enged a csábításnak, fogadja a bókokat, viszonozza a jelzéseket és mindezt azért, hogy mikor a férfi azt hiszi, hogy szabad az út a lába közé, akkor elmondja, hogy végig csak szórakozott vele. Nap mint nap elújságolja, hogy aznap hogyan hülyítette szerencsétlent. Úgy viselkedik, mint egy nagyon gonosz középiskolás csitri. Nem tudom mire vélni a dolgot. Őszintén szólva azt sem tudom, hogy mit kellene éreznem, annyira lehetetlen ez az egész szituáció.
a külső nem minden, ezt tudhatnád
a neked meg ezt rohadtul élvezi, hát még azt hogy élvezne, hogy szeretője legyen
Foglalkozol Te a feleségeddel? Hát nem is tudom én bízom a férjemben, és ő is bennem, de nagyon nem esne jól egyikünknek sem, ha a munkahelyen egy kolléga rendszeresen udvarolna, és ezt a másik hagyná.
Az meg hogy elmeséli? Szerintem itt Te vagy egyedül megalázva, és ezt nem azért írom mert gonoszkodni akarok, hanem azért mert nonszensz a feleséged viselkedése.
Szerintem ha ez igaz, és nem csak a te figyelmedet akarja felhívni a feleséged magára, és tényleg van egy ilyen udvarló, akkor vagy már félrelépett, vagy fog.
Ha neki nem lenne jó ez a helyzet, akkor már rég megmondta volna kedves kollégának hogy nincs miről beszélniük.
Neki viszont ez jó, bele is ment a kapcsolatba, csak fél hogy visszahallasz valamit, ezért elhitet veled valamit, hogy ne az igazságot lásd ha figyelmeztetnek, hanem az ő általa vázoltak szerint értelmezd a dolgokat.
Ilyen egy egészséges kapcsolatba nem fér bele.
"Nem látok benne vetélytársat"
Ne aggódj, nem is fog elhagyni a feleséged miatta. Csak kipróbálja vele is, hogy tuti biztos legyen benne, hogy Te vagy a legeslegjobb.
#17 hát papám, jól éreztem én amit korábban írtam ... az asszony azon van, hogy megcsaljon ... ez az idegesítő nevetés pedig a zavarától alakult ki, nem szívből jön ... egy hisztis kacarászás, amivel - úgy gondolja - leplezi a dolgait
szóval légy résen
azért az nem komplett hogy most erre izgul hogy lehetne szerencsétlent megszívatni
de neked nem gyanús, hogy a pasi 1,5éve odavan érte? nem tudja, hogy házas? nejed nem mondta meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!