Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a feleségem elválni tőlem azért mert elköltöztem otthonról mivel anyósomék házában laktunk ahol az egyik szint volt a miénk?
Most nem azért, de tényleg megcsaltad?:D
Ha igen, hát én se tűrnélek meg egy percig sem a házamban:DD
Megcsaltad, elverted a pénzt - ez nem elég ok a válásra?
Az ok, hogy nem bírod anyósod. De akkor KÖLTÖZZETEK együtt, családként, ne pedig te egyedül.
Néhányszor rajtakaptak ,hogy a neten randit beszéltem meg ,de aztán mégsem lett semmi azokból az ügyekrből.
Ahhoz sincs anyosomnak köze ,hogy a külföldön megkeresett penzembol kinek mennyit adok kölcsön és azt később vissza tudják e adni !
Ez kamu kérdés igaz? kb minden mondatba bele lehetne kötni. Csak nem ezért került kiírásra?
Ha nem kamu, akkor Te egy nagyon ostoba pasi vagy. Sőt, az ostobánál is ostobább, ha nem érted mi történik körülötted.
Ha kamu kérdés, akkor meg kreatív, hogy egy ilyen marhaságot ki tudtál találni. :) Ha így van írj inkább szappanoperákat, hátha nagyobb sikered lesz mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!