Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a feleségem elválni tőlem azért mert elköltöztem otthonról mivel anyósomék házában laktunk ahol az egyik szint volt a miénk?
Azt mondja a feleségem,hogy azért nem költözik,mert nem tudja a gyerekeket megoldani amíg én külföldön vagyok ő pedig több műszakban dolgozik.
Még azt is mondta,hogy a szuleire bármikor szamithatott míg enram nem.
Mégis milyen felfogás ahelyett,hogy elköltözött volna velem?
Vagy gyere haza dolgozni, vagy menjenek ők is veled külföldre.
De ha ő tényleg több műszakban dolgozik és nem a szüleinél lakik, akkor amikor nem tud menni a gyerekekért kell fizetni bébiszittert.
Azt sem értem, ha te úgyis külföldön vagy, miért kell együtt élned anyósoddal. Vagy havi pár napot sem bírsz ki?
,,Mégis milyen felfogás ahelyett,hogy elköltözött volna velem?"
A leírtak szerint a lehető legjobb döntés, hogy nem költözött veled.
De nem értem: ha külföldön dolgozol, akkor nem mindegy melyik házban vagy pár napot?
Amikor itthon vagy, szervezzetek családi programokat anyós nélkül, legyetek együtt.
Szerintem pedig kötelessége lett volna velem jönnie,mivel most már le kellene válnia a szuleiről és nem kifogást keresni ,hogy nem akarja a gyerekeket máshová atiratni ,meg több műszak mellett egyedül nem boldogul.
Ez szerintem gyerekes !
Aha.
Te külföldön vagy, ő dolgozik 14-20ig. Mégis hová tegye a gyerekeket? Fizettek bébiszittert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!