Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokadszorra bizonyosodhattam meg arról, hogy a férjem notórius hazudozó, beteg, súlyos jellemhibával élő ember, szembesítsem?
Nem értem miért nem tanulja meg, hogy mindig az őszinteség és a becsület a helyes.
Én pont az ellentéte vagyok, megbízható, szavahihető, túlzottan is hiszek abban, hogy mindenki más is ilyen, ezért vagyok jó alany neki.
Még nem tudja, hogy ismét lebukott... arról hazudott, hogy milyen körülmények között jött el egy munkahelyről, áldozatnak állította be magát akit elbocsátottak, úgy felejtette netes levelezését amiből kiderült, hogy valami nagyon nem stimmel azzal amit az elbocsátásról mondott, ellenséges hangnemben fenyegette volt főnökét, követelte, hogy utaljon a számlájára x összeget, perrel, sajtóval fenyegetőzött holott nekem azt állította, hogy a főnöke utalni fogja a bért, állítása szerint napról napra valami közbejött volt főnökének ami miatt késik a bér kifizetése, én viszont úgy sejtem haraggal váltak el és szó sincs arról, hogy a főnöke utalni akarná a bérét.
Nem értem miért jó hazudni... Mégha hibázott is...
Ez nem betegség? Konfabuláció nevű betegség az van... nagyon jó lenne, ha kötelező lenne kezelni, mert súlyos károkat okoz az illető a környezetének, szeretteinek.
Össze tudsz beszélni a többi áldozatával? Együtt szembesítsétek, és legyen a tettének következménye!
Tetess kémprogramot a gépére, hogy bele tudj olvasni a levelezésébe, és keresd meg azokat, akikkel szintén így elbánt. Pl. a lányokat, akikkel kapcsolata volt, közülük azokat, akikkel komolyabb kapcsolatot is felépített.
Kollegákat is.
8: "Hiába szembesíted csak te jössz még majd ki hibásnak. Az ilyen emberek el is hiszik amit hazudnak, nem tudod szembesíteni őket, mert csak az ő igazuk van mindenki más le van nézve, meg h(ü)lye.."
Na ez volt a volt férjemmel is, ha szembesítettem, akkor nekem támadt és végül kiderült, hogy az én hibám, hogy hazudott...
19: "Az enyém oroszlán volt, én mérleg vagyok. állítólag eszményi párosítás...hát igen...amíg nincsenek akármilyen-horoszkópú tinilányok a közelben:D 26 L"
Ezen jót röhögtem. :-D Nálunk is hasonló volt a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!