Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy házasság súlyos válságba kerül, nem sikerül megoldani a problémákat, döntésképtelen vagyok, akkor házasságterápia, különköltözés átmenetileg segíthet elmozdulni erre, vagy arra?
Miért ne segíthetne?
Én is így voltam. Úgy elváltam volna, mint a huzat, mert annyira megoldhatatlannak tűntek a problémák, de voltak okok, ami miatt nem volt azért olyan egyszerű elválni.
És szakember segítségével pedig sikerült a gondokat megoldani és nem váltunk el.:) És ugyan nem tökéletes a dolog, mert van mit csiszolni még rajta, de határozottan sokkal jobb a helyzet, mint eddig volt és a problémákat meg tudjuk beszélni és próbáljuk őket megoldani.
Nálunk is volt komoly krízis, a párterápia sem segített, a rengeteg beszélgetés sem. Külön költöztünk. Válni akartunk, de a külön töltött pár hónap alatt átértékeltük a dolgokat, megváltozott a gondolkodásunk sok mindennel kapcsolatban, és újra összejöttünk. Rájöttünk, hogy szeretjük egymást sokkal jobban, mint hogy lemondjunk egymásról. Beláttuk, hogy a következő kapcsolatainkban is lesznek problémák, amiket majd meg kell oldani, és nem lehet mindig tovább állni. És hát a vonzalom megmaradt, az sosem múlt el. Azóta minden sokkal jobb, változtattunk az életvitelünkön, végre igazán boldogok vagyunk egymás mellett.
Ha a különélésünk megerősített volna abban, hogy külön jobb, akkor viszont nyugodt szívvel váltunk volna el. Tehát igen, én úgy gondolom, hogy az elmozdít valamerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!