Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen házasodtatok össze? és mennyi idő után?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 12:07
1/30 anonim válasza:
Még van 2 hónapunk addig.
26 , 27
5 év után, 3,5 együttélés után
2/30 anonim válasza:
Én 30 éves voltam, a férjem 25 éves.
2 év után házasodtunk össze.
3/30 anonim válasza:
Én 42 a csajom 16, 2 hónap után.
4/30 anonim válasza:
25 leszek, párom 28, 7 év fél év után pontosan. :)
5/30 anonim válasza:
Utolsó :D
Mindketten 19 évesek voltunk, 20 hónap után. Nem éltünk együtt.
6/30 anonim válasza:
2010-ben ismerkedtünk meg, idén tavasszal volt az esküvőnk 1 év együttélés után (teljesen külön a szülőktől).
Ő 24, én 21 éves vagyok.
7/30 anonim válasza:
5 év után házasodtunk össze. Első szerelem volt. Én 20 éves voltam, a férjem 22 éves. 6 év házasság után el is váltunk..
8/30 anonim válasza:
27 és 29 évesek voltunk. 5 éve voltunk együtt, 3 éve együtt éltünk.
9/30 anonim válasza:
Én 29 voltam, a férjem 34 :)
7 hónap után.
10/30 anonim válasza:
Én 24, férjem 30 éves volt.
4 év után, 4 hónap együtt élés, saját házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!