Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen házasodtatok össze? és mennyi idő után?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 12:07
21/30 anonim válasza:
36 vagyok, párom 41. 2 éve ismertük meg egymást, idén szültem és nem fogunk összeházasodni, csak a 60. születésnapján :), mert nem csak 20 éveseké a Világ!!! :)
22/30 anonim válasza:
Én 33, a férjem 34 éves volt. 3 és fél éve jártunk együtt.
23/30 anonim válasza:
5. évfordulónkon, 4,5 év együttélés után, én 25 voltam, ő 33
24/30 anonim válasza:
25-26 kicsit kevesebb, mint 3 év után
25/30 anonim válasza:
Én 23, férjem 25. 7év együtt járás után (ebből 5évig együtt is laktunk, és 2 évig voltunk jegyesek) Most 4 éve vagyunk házasok, és jelenleg 8 hete szülők :)
26/30 Girgoy válasza:
Én 24, a feleségem 23, de valójában csak fél év különbség volt köztünk, mert osztálytársak voltunk. Ez utóbbiból is következik, hogy 9 éve ismertük egymást előtte, de járni 7 éve jártunk egymással. 1 év eljegyzési idő is volt. Az esküvőnk 12 éve volt.
(Kérdés: milyen iskolában voltunk osztálytársak? :) )
27/30 anonim válasza:
Én még nem vagyok házas, de ha minden igaz, akkor az összejövésünk 2. évfordulóján lesz majd az esküvő. Párom 30 éves lesz akkor, én pedig kb. másfél hónap híján 25.
28/30 anonim válasza:
Ferjem 37,en 32 evesek voltunk es ket nap utan beadtuk a hazassagi papirokat.Mindkettonknek elso hazassag es mar 8 eve tart:)
30/30 anonim válasza:
én 25 voltam, a férjem 22, mikor összeházasodtunk, másfél év után. ebből fél évet éltünk együtt.
bő 3 hónap múlva lesz a második házassági évfordulónk:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!