Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire gyakori az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori az, ha valaki 18 évesen jön össze valakivel, azzal fog összeházasodni? Ti hány évesen ismertétek meg a párotokat, hány év múlva házasodtatok össze? Hányadikok voltatok egymásnak?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődöm, mert úgy érzem, hogy megtaláltam az igazit, a párom is így érzi. Én szeretném vele leélni az életemet. Rózsaszín köd talán sose volt, de a kezdetektől bármire kiterjedő őszinteség, bizalom és mély szeretet/szerelem. Valahol olvastam, hogy azok a kapcsolatok tartósabbak, ahol a szerelem kezdetben nem égett nagy lánggal, mert akkor nem volt olyan nagy a kiábrándultság. Igaz ez?
2013. febr. 3. 15:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
78%

17 évesen találtunk egymásra az interneten, máshol nem is tudtunk volna mivel mindketten konzervatívabbak vagyunk ,amit róla alig tudtam elhinni, mert ahhoz képest akik ilyenek azok nem szoktak jól kinézni. 3 hónapig beszélgettünk úgy, hogy nem tudtuk hogy néz ki a másik.

Bevallom őszintén elsőre nem is tetszett, már nem külsőre hanem viselkedésre. Mulya kisfiú volt, olyan igazi anyuci pici fia, de megkedveltem és a mai napig imádom.

Neki nem volt gond az elsőre megtetszéssel :)

Távkapcsolat volt az első 2 évben mert 150 km volt köztünk, de minden nap végig beszéltük a délutánt és minden hétvégét egymással töltöttünk. 19 évesen költöztünk össze és 2 éve 23 évesen volt az esküvőnk.

tervezzük az első babánkat.

2013. febr. 3. 16:04
 2/28 anonim ***** válasza:
57%
Nekem vannak olyan volt osztálytársaim, akik azzal házasodtak össze, akivel középsuliban együtt jártak. A mai napig együtt vannak. Ja, az már mellékes, hogy az egyik csaj úgy ment férjhez, hogy már évekkel korábban mentek a pletykák, hogy a kapcsolatuk egy rakás kaki, a másik csajnak meg látleletei voltak arról, hogy bántalmazta a pali. de biztos boldogok, én meg csak irigykedhetek rájuk.
2013. febr. 3. 16:05
 3/28 A kérdező kommentje:
Az elsőnek üzenem, hogy szerencsések vagytok. :)
2013. febr. 3. 16:07
 4/28 anonim ***** válasza:
88%

Mikor megismerkedtünk én 18 éves voltam (lány) a párom 23 éves.

3 év múlva házasodtunk össze.

Most én 26 vagyok a férjem 31 és van egy 5 éves fiúnk:)

2013. febr. 3. 16:13
 5/28 anonim ***** válasza:
82%

Köszi, tény, hogy nagyon ritka az ilyen, sőt a mai generációban nem is lesz szerintem, de nem lehetetlen csak ismerni kell a másikat, a szándékait ,ő magát.

Persze én sem tudom, hogy mi lesz a jövőben, már együtt nyomjuk 8 éve de még mindig olyan mint ha nemrég történt volna :)

2013. febr. 3. 16:14
 6/28 anonim ***** válasza:
91%
15 és 16 évesek voltunk, mikor megismerkedtünk, mindketten a "régi" fajtából, azt hittük, sosem lesz párunk a mai világban, aztán egy vihar ugyanoda zavart be minket, és beszélgetni kezdtünk. 19 és 20 évesek voltunk az eljegyzésen, még középsulis voltam, néztek a tanárok, mikor meglátták a gyűrűt, kiszúrták, pedig nem dicsekedtem vele, csak örültem nagyon. 21 voltam az esküvőn, majd diploma, munkahely, albérlet, szűk évek, saját ház, egyik baba, másik baba, szerelem a mai napig. Mikor mások bulizni készülnek, mi keresünk otthon egy jó filmet, és pokrócba bújva elkuncogunk rajta, amikor a gyerekek már alszanak, ilyenkor mindig megállapítjuk, hogy egymásnak vagyunk teremtve. Azóta is mindig mondok egy hálaimát a nyári viharoknak, mert nekem a vihar hozta el ŐT :)
2013. febr. 3. 16:17
 7/28 A kérdező kommentje:
Hát 18 évesen jöttünk össze. Ma 19L és 22F
2013. febr. 3. 16:17
 8/28 A kérdező kommentje:
5. válaszoló: örülök nektek és sok boldogságot :)
2013. febr. 3. 16:18
 9/28 anonim ***** válasza:
93%

Van rá számos példa: A gimnáziumban (ahová járatam) volt több szerelmespár is, osztályon belül. De mind szétmentek, valaki csak házasság és két gyerek után. De van amelyikük csak gimi után pár évvel jött össze, de azóta is együtt vannak.

Ismerek olyant, aki nagy csajozógép volt, 25 évesen megismert egy 18 éves csajt. Két év múlva esküvő, több, mint 20 éve házasok.

Másik ismerős 17 évesen esett teherbe*, a pár évvel idősebb barátjától - több, mint 25 éve házasok.

*Azt nem kérdeztem meg tőle, hogy a házasság vagy a teherbeesés volt előbb.

2013. febr. 3. 16:22
 10/28 anonim ***** válasza:
71%

18 évesen voltam amikor összejöttünk, 6 éve együtt élünk, nem vagyunk házasok (talán nem is leszünk), de úgy gondolom vele leszek életem végéig és ha lesz gyerekem, akkor tőle.

Most 26L és 29F:)

(Miattam nem vagyunk házasok, nem tartom fontosnak, ő már elvett volna.)

2013. febr. 3. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!