Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen papírokra van szükségem nekem és a páromnak aki líbiai állampolgár ha itt Magyarországon szeretnénk összeházasodni?
olyan jó, hogy egy kétsoros kérdés alapján jobban ismeritek a kérdező párját, mint maga a kérdező... én ismerek boldog vegyesházasságokat, persze olyat is, amik szétmentek... pont mint nemvegyes házasságoknál.
kérdező, az anyakönyvvezető meg fogja tudni mondani, de itt ne tegyél fel ilyen kérdést, mert csak fikázni jönnek.
A fogalmazásodból és kérdésedből ítélve igenis kissé tudatlan, naiv hölgynek tűnsz. Jó lenne, ha iskolázott, nem muszlim emberektől kérnél tanácsot.
Ha muszlim vagy, tudod-e például, akkor tilos vallást váltanod - megölhetnek miatta. Nem csak az ismerőseid, hanem egy vadidegen fa...natikus is.
Ha olyan okos vagy mar megtalaltad volna a magyarorszag.hu cimu oldalt ahol megkeresed a kulfoldivel valo hazassag cimu jogszabalyt.Ami kell
-anyakonyvi hitelesitve magyarra forditva (csak orszagos ford irodat fogadjak el)
- egy papir 6 honapnal nem regebbi ami bizonyitja hogy a volegeny nem hazas szabad ember a sajat orszagaban.
- tartozkodasi engedelye ill vizuma es bejelentett lakcim vagy tartozkodasi hely igazolo irat
- utlevel min 6 honapig ervenyes.
Sok sikert es remelem neked szerencsed lessz az egyik ismerosomnek 3 foga uj a muszlim elettarsa(akivel a imam elott hazsssagot kotott ) jovoltabol aki kiverte neki mert keson ert haza es nem vette fel a mobilt.
Kedves Kerdezo!
Nagyon szerencses vagy, hogy ennyien agodnak erted!
Sajnos, van is miert! De a Te eleted, es ugy eled ahogy szeretned. En is vegyes hazasagban elek.Az en ferjem nem arab, azert egy fokkal jobb, perzsa. Az elmult 5 ev egyetlen percet sem bantam meg, amit vele toltottem.
Keves libiai allampolgar el Magyarorszagon es a munkam miatt ismerek is parat, sajnos semmi jot nem tudok roluk mondani. De mint mondottam, a te eleted a te dontesed!
Sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!