Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minek kell utánajárni, ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kell utánajárni, ha két különböző nemzetiségű ember szeretne összeházasodni?

Figyelt kérdés

2012. szept. 29. 22:06
 1/3 Jégtánc ***** válasza:

Szia,

ugyanolyan papírok kellenek hozzá,mint ha két ugyanolyan nemzetiségű házasodna.Csak le kell fordíttatni,és hitelesíttetni .

2012. szept. 29. 22:26
 2/3 timike26 ***** válasza:
az attol fugg hol szeretnèl hàzasodni ès milyen nemzetisèguvel.èn pl:olasz a pàrom/mostmàr a fèrjem,itt olaszorszàgbsan hàzasodtunk,nekem kellett a hàzassàgi engedèlyt kikèrni magyarban,idehozni lefordittatni.ahoz meg hogy kikèrjem a pàrommal kellett magyarba menni ès az o pairjait lefordittatva beadni,nyilatkozni a hàzassàgi szàndèkrol.amugy sokat szàmit hogy eu.s vagy nem a kulfoldi fèl....
2012. szept. 29. 22:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mind kettőtök válaszát! :) A vőlegényem Szlovák állampolgár, én Magyar. Egyenlőre úgy néz ki, hogy Szlovákiában lesz megtartva az esküvőnk, Nyékvárkonyban. Én is úgy tudtam, hogy "csak" fordíttatni és hitelesíttetni kell, de már annyi mindent hallottam... Örülök, hogy megtaláltak olyan emberek, akik már van erről tapasztalatuk.
2012. szept. 30. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!