Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire gyakori az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori az, ha valaki 18 évesen jön össze valakivel, azzal fog összeházasodni? Ti hány évesen ismertétek meg a párotokat, hány év múlva házasodtatok össze? Hányadikok voltatok egymásnak?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődöm, mert úgy érzem, hogy megtaláltam az igazit, a párom is így érzi. Én szeretném vele leélni az életemet. Rózsaszín köd talán sose volt, de a kezdetektől bármire kiterjedő őszinteség, bizalom és mély szeretet/szerelem. Valahol olvastam, hogy azok a kapcsolatok tartósabbak, ahol a szerelem kezdetben nem égett nagy lánggal, mert akkor nem volt olyan nagy a kiábrándultság. Igaz ez?
2013. febr. 3. 15:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%

Ismerek olyat, hogy 17L és 25F voltak, amikor a fiú udvarolni kezdett a lánynak, aki eleinte nem szerette. De sikerült meghódítania, 19/27 esküvő, ma szép, háromgyermekes család, 39/47 évesek... :)

Nem tudom, mekkora szerencse kell ehhez, de engem ez elkerült... :(

2013. febr. 3. 16:24
 12/28 anonim ***** válasza:
87%
Előző vagyok: Viszont ismerek olyanokat is, akik évekig együtt jártak, majd esküvő, majd pár éven belül válás.
2013. febr. 3. 16:24
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
Ja bocs, nem "előző", hanem 9-es voltam, csak kissé gyorsan pereg a topik!
2013. febr. 3. 16:25
 14/28 A kérdező kommentje:
Örülök mindenkinek, aki már megtalálta a párját, sok boldogságot és fel a fejjel annak, aki még nem. Egyszer mindenkit megtalál.
2013. febr. 3. 16:31
 15/28 anonim ***** válasza:
26%

Én is örülök, hogy megtaláltátok a párotokat ilyen fiatalon, de pár éves házasság önmagában még nem jelent semmit, majd ha 30 év múlva is együtt lesztek még, na akkor igen.

A házasságok több mint fele válással végződik.

2013. febr. 3. 16:54
 16/28 anonim ***** válasza:
80%

nálunk az osztályban 3 szerelmes pár is volt. illetve van is a mai napig. ebből ketten, tehát tulképp 4en összeházasodtak, a harmadik pár még nem, de a lány már örülne egy eljegyzésnek.

ja, és az érettségi évében jöttek össze mindannyian, és mivel 8 osztályos volt a gimi, így tényleg szinte gyerekként ismerték meg egymást. bízom benne, h tartós lesz a házasságuk, egyelőre úgy tűnik menni fog a dolog :)

nekem ez a 18 évesen megtalálom életem szerelmét nem jött össze, amit igazából nem is bánok, de azért még így is elég fiatal voltam mikor a párommal elkezdtünk járni. 5 éve vagyunk együtt, kezdetben hatalmas, lángoló bolond szerelem volt köztünk, de ez mára sem hunyt ki, inkább csak érettebb lett. értelemszerűen nem viselkedünk úgy mint 2 20 éves, az életünkben is sok változás történt, de kitartunk egymás mellett, és családot tervezünk. házasságot nem, mert feleslegesnek tartom.

25 L

2013. febr. 3. 17:10
 17/28 anonim ***** válasza:
84%

Annyi szépet olvastam..:)) Ezért már nem is kéne leírnom az én történetemet. Leszek illuzió romboló..

17 évesen ismertük meg egymást. 3 év mulva házasodtunk.

Nekem ő volt az első..

Aztán összejött anyámmal.. elváltunk.

Lánya születése előtt lelépett. Azóta sem láttam. Ennek több, mint 30 éve...

2013. febr. 3. 17:14
 18/28 anonim ***** válasza:
83%

Csatlakozom 3 ev utan 19 es 21 evessen hazasodtunk aztan 2 ev mulva a gyereke szuletese elott otthagyott terhessen egy 2 gyerekes elvalt anyukat gyurt

Ennek 26 eve.

2013. febr. 3. 17:33
 19/28 anonim ***** válasza:
84%

19 évesek voltunk, amikor megismerkedtünk a férjemmel 1999-ben. Gyakorlatilag rögtön összeköltöztünk, mert úgyis albérletben laktam az egyetem miatt (évfolyamtársak voltunk). 25 évesen házasodtunk össze, most 33 évesek vagyunk és van egy 6 hónapos kislányunk. Én még mindig szerelmes vagyok a férjembe és egy nagyon nagyfokú szeretet és tisztelet is kialakult mellé.

Mindkettőnknek volt kapcsolata korábban, de inkább olyan diákszerelmek, amilyen 16-17 évesen lehetett.

2013. febr. 3. 17:53
 20/28 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek: nagyon sajnálom, ami veletek történt. Remélem az élet kárpótol titeket ezért.
2013. febr. 3. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!