Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire gyakori az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori az, ha valaki 18 évesen jön össze valakivel, azzal fog összeházasodni? Ti hány évesen ismertétek meg a párotokat, hány év múlva házasodtatok össze? Hányadikok voltatok egymásnak?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődöm, mert úgy érzem, hogy megtaláltam az igazit, a párom is így érzi. Én szeretném vele leélni az életemet. Rózsaszín köd talán sose volt, de a kezdetektől bármire kiterjedő őszinteség, bizalom és mély szeretet/szerelem. Valahol olvastam, hogy azok a kapcsolatok tartósabbak, ahol a szerelem kezdetben nem égett nagy lánggal, mert akkor nem volt olyan nagy a kiábrándultság. Igaz ez?
2013. febr. 3. 15:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%

17:33

Hat nem hiszitek el mi ujra osszejottunk es ujra egymassal elunk mindent megbocsajtottunk egymasnak.Igaz kelett hozza az a 20 sok ev :))

Imadom a ferjem aki az elso nagy szerelmem volt es ujra az.

2013. febr. 3. 18:32
 22/28 anonim ***** válasza:
82%
Bárcsak én is így lennék majd, olyan jó ezeket a történeteket olvasni:)) Van barátom több mint egy éve, az első komoly, hiába vagyok már 20 éves, igaz ő kicsit fiatalabb nálam. Nem tudom hova fog sodorni minket az élet, egymás mellett maradunk-e, de valamiért úgy érzem ő az igazi.. ha meg nem így lesz, majd visszajövök ehhez a kérdéshez pár év múlva és megírom :P
2013. febr. 3. 19:18
 23/28 A kérdező kommentje:

Utolsó: szurkolok nektek!

Utolsó előtti: örülök, hogy újra egymásra találtatok!

2013. febr. 3. 19:39
 24/28 anonim ***** válasza:
62%

mi 2009 május 30-án jöttünk össze, az én 18. szülinapom előtte novemberben, az övé azév januárjában volt.

most töltöttük a 22-t, és októberben volt az esküvőnk :)

2013. febr. 3. 21:27
 25/28 anonim ***** válasza:
62%

29 voltam amikor megismertem a férjem, ő 22. Most babát várunk, 5 év után.

Mielőtt megismertem kiéltem minden perverziómat, és ő is elég durva dolgokon esett át, de előtte soha nem voltam annyira szerelmes.

Nem kell mindenkinek végigjárni ezt a kálváriát, a pasihegyeken át, de a sors keze bármilyen útra vezethet. Ha úgy érzed ő az igazi, talán igazad van, talán csak megtéveszt az ifjú szíved.

A nagy láng, amiről beszélsz, emberfüggő. Van aki nem tud lángolás nélkül élni, van aki sose lángol. Ezekre ne alapozz, persze ha valakit sose szerettél nem lehet belőle kiábrándulni. Neked kell tudnod, hogy a lángolás, vagy a biztonság az, ami fontosabb neked. A kettő között persze lehet egyensúlyt teremteni.

Ha megvan a láng, akkor akarod a másikat.

2013. febr. 4. 03:49
 26/28 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen ismertem meg a férjemet. Ő akkor volt 27, én max 23-nak néztem. :) Akkor szakítottam a gimis barátommal, ő is nemrég jött ki az első kapcsolatából. Így másodikak lettünk egymásnak és 2,5 év múlva össze is házasodtunk. Én nem éreztem olyan gimis nagy szerelemnek, mint az előzőt. Inkább olyan nyugodt volt minden, ami sokkal jobb volt, mint egy nagy fellángolás.
2013. febr. 4. 15:18
 27/28 anonim ***** válasza:
Én voltam 18, ő 20. 6 éve vagyunk együtt, fél éve együtt élünk, júliusban esküvő, és remélem nagyon-nagyon sokáig együtt leszünk még. :)Bár mi az elején iszonyat nagy lángon "égtünk", ma már annyira nem, de szeretjük egymást. Ezt is megbeszéltük, tisztában vagyunk vele, hogy nincs már egyikünknek sem rózsaszín köd, de szeretjük egymást, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és azért vannak néha időszakok, amikor újra-újra "fellobban" az a régi láng, és bizonyos ideig megint nagy szerelemben vagyunk. Ez elég hülyén hangzik, de tényleg ilyen változó ez nálunk :D
2013. febr. 7. 08:53
 28/28 anonim ***** válasza:

én 24 voltam a férjem másfél hónappal később töltötte a 21-et mikor összejöttünk előtte nagyjából 2 héttel ismerkedtünk meg. 25 és 22 évesek voltunk mikor összeházasodtunk 1 év együttlét +fél év együttélés után.

nyár elején leszünk 3 évesek és nagyon boldogok vagyunk:9 babát is szeretnénk. nekem ő volt a 7. férfi az életemben mivel valamivel idősebb vagyok. neki én vagyok az első kapcsolata:)

27/N

2013. márc. 23. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!