Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha valaki az unokatesóját veszi feleségül?
Figyelt kérdés
nem rólam van szó2013. aug. 25. 17:15
1/19 anonim válasza:
A törvény engedi,akkor miért ne. A szívnek nem lehet parancsolni.
2/19 anonim válasza:
Azt, hogy undi. És vagy a gyerekük, de általában az unokájuk valamilyen nyomoréksággal vagy szellemi fogyatékkal fog élni.
3/19 anonim válasza:
Attól még, hogy jogilag engedélyezett, elég beteg dolog.
4/19 anonim válasza:
2. és 3. fokon már csak annyi a genetikai kockázat, mint két vadidegen között, szóval az tulajdonképpen nem akadály
sok dologtól függ
mondjuk meg lehet kövezni, de én 2 évig jártam egy 3. unokatesómmal
senki sem tudta, hogy rokonok vagyunk, utólag és véletlen derült ki az egész
meglepődtünk, de ennyi
úgy nőttünk fel, mint 2 idegen, a felmenőink mind sokgyermekes családból származtak még, 2. fok után már senki sem tartotta nyilván a dolgokat, mert annyian voltak
5/19 anonim válasza:
Van ahol ennek semmi jelentősége nincs. Nekem eszembe nem jutna!
6/19 anonim válasza:
Ha egyszer fordul elö ilyen a nagyobb családban, akkor annak semmi következménye sincs, ahhoz, hogy valamilyen örökletes baj elöjöjjön, TÖBB generációban kellene max. elsö unokatestvéreknek házasodni, az ennél távolabbi rokonság genetikailag már nem számít.
7/19 anonim válasza:
Vegye. DE! csak ha nem az első unokatestvére.
8/19 anonim válasza:
Nem tanult biológiát és genetikát.
Szereti a debil beteg gyerekeket.
9/19 anonim válasza:
Mindenki azt csinál amit akar, de nekem nem lenne gusztusom ilyesmihez.
10/19 anonim válasza:
Régen elfogadott dolog vol még a főúri családokban is. Első unokatestvért ritkábban /de azt is!/, a másodikat minden további nélkül feleségül vették. Semmivel nem volt több beteg gyerek, mint manapság, de még koraszülés sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!