Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek túl azon, hogy a volt párom feleségül vesz valakit?
Kiérdemelte valamivel, hogy ennyire odavagy érte? Ha elhagyott, annak gondolom oka is volt, tehát kétlem, hogy olyan jó lett volna a kapcsolatotok.
Tudom, hogy 4 év sok idő, de próbálj meg előre nézni és nem hátra, mert így csak magadnak okozol fájdalmat minden ok nélkül!
Ohh, én 9 év után szakítottam az exemmel, mert nem bírt előrébb lépni egy eljegyzésnél. Majd összejött egy nála 10 évvel fiatalabb lánnyal, fél év után gyermeket nemzettek, 2 év után összeházasodtak, lakást, autót vettek, utazgatnak.
Hát ez van, el kell viselni, és előre nézni.
Szerintem változik az ember. Ő most újra kezdte és átgondolta. Fejlődött ebben a dologban, megért mint a gyümölcs. Házasodni akar. Nem azért, mert a másik csaj jobb, hanem a férfi megért most hirtelen. Nem úgy kell felfognod, hogy te kevesebbet érsz mint a másik. Semmivel sem!
Amúgy ennek az embernek nincsenek hibái? Vegyél elő egy papírt és gondolkozz milyen hibái vannak. Kezd el írni 2 napig. Ki kell ábrándulni belőle. Hogy kezdesz új kapcsolatot?
Ha egy férfi azt mondogatja, hogy "soha nem fogok megnősülni" azt úgy kell érteni, hogy "téged soha nem foglak elvenni". Én is jártam így, 4 évig jártunk, eljegyzett, újabb egy év múlva szakított, mert "25 évesen ő még túl fiatal a házassághoz". Egy éven belül elvett valaki mást...
Azóta férjhez mentem, a féjem mesélte, hogy az excsaja két évig nyúzta az esküvővel, állandóan célozgatott, feltűnően megnézett minden menyasszonyiruhabolt kirakatot... én egyszer sem hoztam neki szóba a házasságot, mégis megkért a megismerkedésünk évfordulóján. Nézd meg a "Nem kellesz eléggé" című filmet, tanulságos.
7-esnél a pont. Tényleg így van! 28F
Kérdező: ha erre ráérsz, elég unalmas, egyhangú életed lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!