Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okbol, es hany ev utan romlott meg a hazassagotok?
10 év után.....
ő még úgy gondolta,hogy szeretné kicsit legyezgetni az egóját,szeretne más nőknek is tetszeni,flörtölgetni
aztán az "ártatlan" flörtölgetésekből találkák lettek...
mikor megtudtam hogy nem is egyszer,megcsalt,szépen kitettem,10 év ide,vagy oda......
a lakás még a házasságunk előtt került az én nevemre,
szépen kényszeresen kijelentettem onnan,összepakoltam neki
menjen a nőihez....
azóta egy nálam 12 évvel idősebb nővel él,olyan lakásban,amiben még fürdő szoba sincs!
holott előtte egy nap 3x is lefürdött
ez kellett neki,hát megkapta....
6-év utánn.
Mert folyton dolgozott,sosem volt otthon,és ennek ellnére a végén már ott tartottunk,hogy én többet kerestem 5 nap 8 óra melóval,mit ő a 6 napi 12-vel,de döngette a mellét,hogy "értem dolgozik".
Ráadásul lett volna lehetőségre váltani,de inkább ült a meleg kakában,mert jobb volt sajnálni magát...Semmi jövőképem nem volt mellette,és a szerelem is elmúlt,mert sose volt itthon,ha igen akkor meg aludt,vagy spenót üzemódben nézte a Tv-t,szóval semmi közös értelemes program,és a szex is kevés meg siralmas lett egy idő utánn...
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!