Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen okbol, es hany ev utan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okbol, es hany ev utan romlott meg a hazassagotok?

Figyelt kérdés

2013. aug. 26. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
5 év kapcsolat 1 év házasság után rájött, hogy ő még randizgatni akar. Én meg nem néztem jó szemmel. Korrektebb lett volna szakítania már évekkel korábban, ha tudja, hogy nem boldog. Mélypont volt, de már túl vagyok rajta.
2013. aug. 26. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
25 év után. Nagyon mások lettünk, semmiben sem passzoltunk már. Kínlódás volt csak.
2013. aug. 26. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

10 év után.....

ő még úgy gondolta,hogy szeretné kicsit legyezgetni az egóját,szeretne más nőknek is tetszeni,flörtölgetni

aztán az "ártatlan" flörtölgetésekből találkák lettek...

mikor megtudtam hogy nem is egyszer,megcsalt,szépen kitettem,10 év ide,vagy oda......

a lakás még a házasságunk előtt került az én nevemre,

szépen kényszeresen kijelentettem onnan,összepakoltam neki

menjen a nőihez....

azóta egy nálam 12 évvel idősebb nővel él,olyan lakásban,amiben még fürdő szoba sincs!

holott előtte egy nap 3x is lefürdött

ez kellett neki,hát megkapta....

2013. aug. 26. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

6-év utánn.

Mert folyton dolgozott,sosem volt otthon,és ennek ellnére a végén már ott tartottunk,hogy én többet kerestem 5 nap 8 óra melóval,mit ő a 6 napi 12-vel,de döngette a mellét,hogy "értem dolgozik".

Ráadásul lett volna lehetőségre váltani,de inkább ült a meleg kakában,mert jobb volt sajnálni magát...Semmi jövőképem nem volt mellette,és a szerelem is elmúlt,mert sose volt itthon,ha igen akkor meg aludt,vagy spenót üzemódben nézte a Tv-t,szóval semmi közös értelemes program,és a szex is kevés meg siralmas lett egy idő utánn...

31/N

2013. aug. 26. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!