Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne a férjetekről, akivel már 10 éve együtt vagytok, hogy voltak kalandjai a házasságotok alatt?
Mindezt azért, mert bolondul az idősebb nőkért(40+), így voltak esetek, amikor nem tudott ellenállni?
Viszont egyszeri alkalmakról van szó, szeretőt nem tartott?
Én vagyok a férj.
Szexfüggőség?
Kezeltetni?
Mit lehet ezen kezeltetni?
Figyelj Öregharcos! Tovább kellene látnod a farkadnál. Sajnos az, amit Te teszel, az nem éppen tiszteletről árulkodik se a feleséged, sem pedig saját magad iránt.
Tehát én sztereotipizálok és nem közhelyezek a "megcsalás" szón lovagolva. Itt inkább első körben a büszke férfiúi tartásról szólnék, hogy ha valaki tartja saját valamire, akkor az elvileg nem tesz olyat, puszta ösztönlényi állatias attitűddel, amivel egyébként maga sem értene egyet.
Még egy-egy botlás is más kategória, de ez a dolog, hogy van egy fiatal feleségem és közben folyamatosan baszom a MILF-eket, ez nekem valahogy túlmutat a jóízlés és az ÖNBECSÜLÉS határain.
Az, ha valaki nem tud ellenállni, sajnos az a gyengeség és nem az, ha valaki nem dug félre. De nem vagyok erkölcs-csősz, nyilván otthon nem kapsz meg valamit, amit így kompenzálsz.
De én azért inkább próbálnám a privát, otthoni szexuális életemet rendbetenni. Mert sajnos félő, hogyha a nőben van annyi tartás, akkor tényleg ki fog dobni, mint a macskát szarni és még sajnos igaza is lesz.
Próbálj lejönni az érettebb muffokról. Ha nem megy, akkor viszont kételyeim vannak, hogy a megfelelő ember van-e melletted, illetve a párod mellett!!!
Egy esetből nem csinálnék problémát, ha utána elmondja és megbánja.
De az, hogy többször csinálta, és eltitkolta, nagy valószínűséggel válóok lenne. Kivéve ha már én sem igazán szeretném, akkor felvetném a nyitott házasságot. Bár a hazugság, titkolózás akkor is megbocsáthatatlan bűn a szememben.
Nem tudom, mert ez furcsa.
Szal nem arról van szó, hogy szimpla félrelépés.
Nem örülnék neki az biztos, de most ha neki az idősebb palik a mániái, akkor nem tudom, mert ugye a baj ott kezdődik, h én nem tudom neki megadni, amit szeretne.
Lényegében nekem ebből elegem van.
Idősebb nővel nem tudnék együtt élni, de mondjuk ők se akart velem, mert egyrészt ők is házasok, másrészt egyébként is nekik csak a kis egye-petye kellett, mert unják a férjüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!