Milyen együtt élni egy borderline személyiségzavaros emberrel?
kb. mint a 3. Nekem nincs papírom róla, vagy legalább is nem tudom, adnak-e róla papírt, de én annak érzem magam.
Hülyeségeken húzom fel magam, egy ártatlan kérdésre is ingerülten válaszolok csak azért, mert szerintem egyértelmű, és nem értem, ő miért nem érti, vagy mit totojázik. Stb. Elég gáz vagyok :(
Sajnálom őt, de kitart, és nagyon szeretem. Próbálok változtatni, remélem sikerül.
Nekem a barátnőm enyhén az
Legalábbis egy pszichiáter ezt mondta
Mielőtt összejöttünk barátok voltunk, persze egymásba szerettünk, és szerintem mellettem nagyon sokat fejlődött abban, hogy legyűrje ezt a dolgot. Majdnem egy éve együtt vagyunk, remélem "meggyógyul" egyszer teljesen, mert azért érzékenyebb az átlagnál jóval, de nagyon szeretem és tényleg semmi tünete nincs a túlérzékenységen kívül mióta együtt vagyunk :)
19
mintha ketté szakadnál... egyszerre jó és rossz... öröm és bánat, szerelem és gyűlölet.
majdnem 2 éve vagyok "áldozat" azért írtam idézőjelbe, mert valóban csak képletes. ez a betegség nehéz, és felkészülni nem lehet rá. a borderes agresszív, makacs és paranoid... de aranyos szeretni való és gyermeki. olyan érzésed lesz mellette, mintha gyereket nevelnél, a legerotikusabb szeretőt tartanád és a börtönőröddel élnél együtt... agressziója gyakran fizikai bántalmazáshoz is vezethet, de, ha igazán szereted rájössz, hogy nem akar igazán bántani... és ez nem minden, csak pár apró dolog... ha mindezzel képes vagy együtt élni, rá fogsz jönni, hogy már te sem vagy teljesen normális, de talán megéri... a boldog pillanatokért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!